Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Jónak maradni, vagy engedni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jónak maradni, vagy engedni a csábításnak? 25n

Figyelt kérdés

Bejön egy srác. Nagyon. Csak szórakozás kivitelezhető vele.

Én viszont sosem szórakoztam. Összejárogatni, találkozgatni "a" célból valakivel, számomra teljesen idegen helyzet.

Eddig mindig jó voltam. Tipikus anyósok álma, ha van ilyen. Nem járok bulizni, csak 2 komoly barátom volt és semmi mellékvágány. Tinikoromban nem pasiztam.

Szerintetek érdemes belemenni ilyesmibe? Nem vagyok prűd, csak sosem gondoltam arra, hogy az a helyes, ha megyek a "csorda" után. Értsétek pasizom ezerrel. Viszont gondolati szinten mégis érdekel a dolog. Az még nem bűn, ha gondol az ember erre-arra.

Nem tudom mi legyen...

Érdemes vagy sem lazábbra venni a dolgokat?

2016. júl. 7. 20:48
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:

Komolyabb kapcsolatban az igazi mindenféle szórakozgatás is. Sokszor irigyeltem azokat, akik "élik az életüket", de valójában egy üresség lenne bennem, ha én is azt tenném. Egy tucat lenne minden már, ami komoly és megfelelő helyén élvezetes.

F

2016. júl. 7. 20:54
 2/21 anonim ***** válasza:
75%
A szex az szex, ha vonz, hát istenem. Inkább ez a megfelelési kényszer, ami gáz.
2016. júl. 7. 20:55
 3/21 anonim ***** válasza:

ha a lelkiismereted megengedi és úgy érzed erre van szükséged, akkor csináld...csak később meg ne bánd...

23F

2016. júl. 7. 20:56
 4/21 A kérdező kommentje:
Látni azt, hogy rendes férfiakat kapnak meg nem éppen rendes lányok, vagy fogalmazzunk úgy, rájuk hajtanak, megkavar. Hiába vagyok jó, nem jó egyedül. De az se megoldás, hogy ilyesmibe belemegyek, tudom. Pont azért vagyok egyedül, mert én ilyen korlátokat szabok magamnak. Szép és jó, hogy mindenki milyen szépeket gondol és mond rólam, de attól még... Értitek szerintem.
2016. júl. 7. 21:05
 5/21 anonim ***** válasza:
Erre nem tudok mit mondani, sose voltam ennyire görcsös. A "csorda" sem érdekelt, hogy merre megy, engem a vágyaim, a kíváncsiságom és a megérzéseim vezettek. Talán ennek is köszönhetően az összes (3) komoly, szerelmes kapcsolatom laza szórakozásnak indult.
2016. júl. 7. 21:18
 6/21 anonim ***** válasza:
Mitől félsz? Miért akarod nem azt tenni, amit tenni akarsz?
2016. júl. 7. 21:18
 7/21 A kérdező kommentje:

Mi van, ha kiderül?

Az ilyesmi általában kiszokott...

2016. júl. 7. 21:28
 8/21 anonim ***** válasza:

Ha ki is derul...Lefekudtel valakivel. Istenem.

Nem vagy gyerek,hogy 'uuuuuu'-gazzanak teged,vagy az utcaban locan ulo nagyik szaladjanak anyadhoz,hogy mit hallodtak a janyarol.

Ha valamit csinalsz es kovetkezmenye van akkor azt is viseld el.Ha nem vagy ra kepes akkor meg ne tedd.Ilyen egyszeru.

2016. júl. 7. 21:36
 9/21 anonim ***** válasza:

Lazulj... Ki maradsz egy csomó jóból! ;)

Ne másoknak akarj megfelelni, abból csak a frusztráció marad. Inkább vágj bele, lehet ezeket a dolgokat diszkréten is intézni, nem kell, hogy mindenki tudja. :)

N25

2016. júl. 7. 21:40
 10/21 A kérdező kommentje:

#8 Pont ilyen környéken lakom. :D

#9 Igen, sajnos tudom. :)

2016. júl. 7. 21:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!