Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Exszel jóba maradni nagyon gáz?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Exszel jóba maradni nagyon gáz?

Figyelt kérdés

2 hete szakítottunk a barátommal, 9 hónapig voltunk együtt. Megcsaltuk egymást, meg elhidegültünk, szóval lényegében csak megszokásból voltunk már a végén együtt, naponta 2-3 szónál többet nem is váltottunk. Szóval ugye szakítottunk két hete, és azóta minden tök más. Abban maradtunk, hogy megmarad a jó viszony, mert azért megvolt köztünk az emberi szeretet, de most úgy érzem, hogy olyan közel állunk egymáshoz, mint még soha. Sokkal felszabadultabb vagyok vele, egész nap dumálunk, több kontakt van közöttünk, mint mikor még együtt voltunk.

Ez normális? Vagy elhamarkodtuk a szakítást?

2016. máj. 29. 19:55
 1/8 anonim ***** válasza:

Ez teljesen normális. Mi a volt párommal 12 évig voltunk együtt, a végén már nagyon rossz volt.

A szakítás után évekig jóban voltunk, mint a testvérek. Végülis nagyon sok időt töltöttünk együtt, 12 évet.

Ma már nem vagyunk kapcsolatban, túl féltékeny a barátnője.

2016. máj. 29. 19:57
 2/8 Sunshinedoll ***** válasza:

Nem gáz, csak nem szabad összekeverni a múlttal. A párkapcsolat meg a barátság alapvetően két különböző típusú kapcsolat, és csak azért, mert valakivel jól működik a barátság, nem feltétlen fog jó lenni a párkapcsolat.

Én egy exemmel csináltam ezt, szétmentünk, barátok maradtunk, és annyira jó volt a kapcsolatunk, mint még soha. Pár hónapra rá megint összejöttünk, a párkapcsolat meg olyan pocsék véget ért elég rövid időn belül, hogy azóta nem is beszélünk egymással egyáltalán :D Szóval szerintem ha a párkapcsolat egyszer leszerepelt, akkor nem kell utána vágyódni, de a barátság megmaradhat, ha mindenkinek kényelmes.

2016. máj. 29. 20:00
 3/8 anonim ***** válasza:

nem feltétlenül lesz jó vége. attól fog függni a dolog, hogy mennyire tudjátok majd tolerálni, ha a másiknak lesz valakije, és hanyagolni is fog miatta.

a másik, hogy mennyire tudtok "csak" barátok maradni az exeddel, ha megmaradna a barátságotok. nekem volt olyan exem, aki nagyon jóban maradt az exével, és kiharcolta, hogy találkozhasson vele, azzal az érvvel, hogy az élete része, és jó pár évet jártak. ráadásul volt egy közös kutyájuk. sajnos közel fél év után tudtam meg, hogy a barátságuk nem igazán maradt plátói, és néha becsúszott egy két dugás, amikor nem bírtak magukon uralkodni.

nekem volt egy exem, akivel nagyon jóban voltam, és nagyon szerettem, de nem igazán működött a kapcsolatunk. túlságosan féltékeny és birtokló típus volt nekem, én meg mindig szerettem a magam feje után menni, és nem szerettem ha számon kérnek. szóval 2 év után szakítottunk ,de megmaradtunk jó barátoknak. gyakran buliztunk együtt, utána nálam aludt, egy ágyban velem... és hát elég gyakran ez szexbe torkollott. ami tök jól ment addig, amíg meg nem ismertem egy másik lányt, és mondtam neki, hogy ezt ne folytassuk. amire persze kiakadt, és bár elfogadta, de utána folyamatosan sározott a közös barátaink előtt, egyre ellenségesebb volt velem, eltávolodtunk, majd végül ez odáig fajult, hogy évekig nem beszéltünk utána.

2016. máj. 29. 20:18
 4/8 anonim ***** válasza:

Nem gond, ha jóban maradsz az exeddel, de fogadd el,.hogy köztetek már csak barátság van. Ne engedd, hogy megint érezzél iránta többet. Ha nehéz is, akkor se menjél bele a szexbe vele. Zárd le magadban végleg a dolgot és akkor beszélj vele, ha már sikerült lezárnod, mert addig mindig úgy fogsz rá tekinteni, mint anno :$

Én jóban maradtam az exemmel (akivel 2 és fél évet együtt voltunk). Ő akart volna barátság extrákkal kapcsolatot velem, de nemet mondtam (annak ellenére, hogy jó lett volna), mert tudtam, hogy akkor soha sem teszem magamat túl a dolgokon. Mondtan neki,bhogy idő kell mire feldolgozon ezt és majd utána írok, amikor túl léptem rajta. Túl léotem, írtam neki és azóta jóban vagyunk és semmit sem érzej iránta csak barátságot :) Velem beszéli meg a problémáit, megbízik bennem.

2016. máj. 29. 20:29
 5/8 A kérdező kommentje:
Egy jó 2-2,5 hónapja nem vagyok Belé szerelmes, szóval ez a veszély nem fenyeget :)
2016. máj. 29. 21:02
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem jobb megszakitani a kapcsolatot. Ahol egyszer volt tűz,ott mindig lesz parázs én legalábbis ezt vallom és nem tudnek már barátja lenni annak akit egyszer szerettem még ha már túl is tettem magam rajta.23/F
2016. máj. 29. 21:15
 7/8 anonim ***** válasza:

ez csak megkonyebules hogy mar nem nyomja a valatokat a parkapcsolat terhe mostmar szabadok vagytok es nyiltabbak ojan ez mint mikor a kalitkaba zart madarat elengeded rogtom maskep es tobbet csicsereg, ha engem kerdezel jobb ha nem josz vele ujra ossze elvegre azert szakitottatok mert nem mukodott hogy mondjak erre egy peldat " ugyanazt a szar filmet sem nezed meg 2x" , en 1 exemmel se beszelek van ameknek a gondolatatol hanyingert kapok.

19/F

2016. máj. 30. 01:04
 8/8 anonim ***** válasza:
Az. Sose értettem miért kell jópofizni az exekkel.
2016. máj. 30. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!