Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan lány aki tudja magáról, hogy ő hangos szex közben? Egy csaj ezt szégyenli? Amúgy nem tudsz vagy nem akarsz csendben maradni mikor a pasid benned van?
Lehet hogy épp szexel, és élvezi?
23/F
Én személy szerint tudom magamról hogy hangos vagyok.
Egyrészt szerintem nem döntés kérdése hogy milyen hangos az ember, hanem inkább az élvezet játszik szerepet, másrészt meg fokozza az élvezetet, szex közben nem jó a csend :) 26/L
4#
Igazad van ne szégyeld nyugodtan legyél akkora tirpák, amekkorára nevelődtél.
Ha leszállsz a sz@rok mindenki pofájára, azt csinálok amit akarok lóról, akkor a következőket javaslom átgondolni:
- senki nem kíváncsi a vinnyogásodra még ha te azt is gondolod, hogy mindenki ezt akarja hallani mert annyira izgató
- gyerekek is élhetnek a közeledben, ők is szeretnének egészségesen fejlődni és nem szeretné senki pl én sem idő előtt felvilágosítani őket
- vannak bizonyos együttélési szabályok pl én sem fosom végig a bejárati ajtódat csak azért mert azt én nem szégyelem
- van olyan aki dolgozik és nem a valagát mereszti otthon és esetleg szeretne aludni, hogy másnap kipihenten mehessen gályázni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!