Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szexeltetek már a szabadban?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexeltetek már a szabadban? Ha igen, hol?

Figyelt kérdés
Milyen helyeket ajánlanátok szabadtéri szexre?

2016. júl. 7. 11:30
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
84%

szabadtéri szórakozóhely volt ;) de írtam, hogy nem mind szabadtéri helyszín, ha jobban megnézed.

ne aggódj, talán egyszer majd felállsz a gép mellől és neked is összejön valami, hogy ne csak kötekedő jelleggel tudj ide írni ;)

2016. júl. 7. 12:32
 12/19 anonim ***** válasza:
Akár de ha odafigyelsz hogy szabadtérit mondj akkor nem köt beléd. ahány nézőpont annyi igazság :)
2016. júl. 7. 12:37
 13/19 anonim ***** válasza:
Vadászles, tópart, telefonfülke, csónak, stég, nemzeti park...:D
2016. júl. 7. 13:15
 14/19 anonim ***** válasza:

Dinnyési fertő partján naplementében egy vadles tetején.

21 l

2016. júl. 7. 13:47
 15/19 anonim ***** válasza:
Pályán:)
2016. júl. 7. 14:25
 16/19 anonim ***** válasza:
Igen. Kecskeméten Romkert, Két templomköz... Noslopytól nem messze a Gáspár Parkban és egy elhagyatott gyár területén. Engem nem izgatott a dolog nem is élveztem... De az exem erre gerjedt.... 22 N
2016. júl. 7. 17:29
 17/19 anonim ***** válasza:

Kettesben nyaraltunk ,a tengerparton,egy napozóágyon. Sötét volt,senki se látott meg. Remélem..

Én.nemm élveztem,mert végig féltem,észrevsseznek, így szegéby barátomat sietettem... jó élmény lett volna,ha.én is elengedtem volba magam

2016. júl. 7. 23:22
 18/19 anonim ***** válasza:
Csónakban, vízben, nádasban, útszélen, vagy saját erdőben.
2016. júl. 8. 09:04
 19/19 anonim válasza:
Parkban temlom mögött, fesztiválon kukoricásban
2016. júl. 23. 16:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!