Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexeltetek már a szabadban? Ha igen, hol?
Figyelt kérdés
Milyen helyeket ajánlanátok szabadtéri szexre?2016. júl. 7. 11:30
11/19 anonim válasza:
szabadtéri szórakozóhely volt ;) de írtam, hogy nem mind szabadtéri helyszín, ha jobban megnézed.
ne aggódj, talán egyszer majd felállsz a gép mellől és neked is összejön valami, hogy ne csak kötekedő jelleggel tudj ide írni ;)
12/19 anonim válasza:
Akár de ha odafigyelsz hogy szabadtérit mondj akkor nem köt beléd. ahány nézőpont annyi igazság :)
13/19 anonim válasza:
Vadászles, tópart, telefonfülke, csónak, stég, nemzeti park...:D
14/19 anonim válasza:
Dinnyési fertő partján naplementében egy vadles tetején.
21 l
16/19 anonim válasza:
Igen. Kecskeméten Romkert, Két templomköz... Noslopytól nem messze a Gáspár Parkban és egy elhagyatott gyár területén. Engem nem izgatott a dolog nem is élveztem... De az exem erre gerjedt.... 22 N
17/19 anonim válasza:
Kettesben nyaraltunk ,a tengerparton,egy napozóágyon. Sötét volt,senki se látott meg. Remélem..
Én.nemm élveztem,mert végig féltem,észrevsseznek, így szegéby barátomat sietettem... jó élmény lett volna,ha.én is elengedtem volba magam
18/19 anonim válasza:
Csónakban, vízben, nádasban, útszélen, vagy saját erdőben.
19/19 anonim válasza:
Parkban temlom mögött, fesztiválon kukoricásban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!