Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szexeltetek már a szabadban?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexeltetek már a szabadban? Ha igen, hol?

Figyelt kérdés
Milyen helyeket ajánlanátok szabadtéri szexre?

2016. júl. 7. 11:30
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
58%
Vulkán teteje, ott forró a hangulat
2016. júl. 7. 11:32
 2/19 anonim ***** válasza:
27%
Útszélén több krvát is megdgtam /leszpattam, pláza parkolóban leszopott az akkori csajom egy másiknak elsütöttem a peckét a keletiben, balatonban kiverték, susnyásban kocsi tetején azt hiszem ennyi
2016. júl. 7. 11:33
 3/19 anonim ***** válasza:
90%
Tisza partom horgászás közben. L.
2016. júl. 7. 11:35
 4/19 anonim ***** válasza:
90%
És evett a hal?
2016. júl. 7. 11:38
 5/19 anonim ***** válasza:
egyetemi parkban, folyóparton, benzinkút mögött a gázpalackoknál, tornacsarnok tetején :) 27F
2016. júl. 7. 11:40
 6/19 anonim ***** válasza:
bekapta a gilisztát :-D
2016. júl. 7. 11:40
 7/19 anonim ***** válasza:
84%

Éjszaka a balaton parton, erdőben, szállodai lépcsőházban, szállodai folyosón, céges majálison a fák között elbújva, duna parton, erkélyen, kocsiban a csendesebb utcán félrehúzódva többször (néha csak orál), bevásárló kp parkolója (orál), utcán kocsira támaszkodva, csendesebb utcában kapualjban, szórakozóhely wc-jében, panzió takarító helységében.

Ezek voltak a szokatlanabb helyek, de valamit biztos kihagytam még, illetve ez nem mind a szabadban volt, ahogy az olvasható.:)

2016. júl. 7. 11:47
 8/19 anonim ***** válasza:
ja, és ugyebár pasi vagyok (30).
2016. júl. 7. 11:48
 9/19 anonim ***** válasza:
Igen, utolsó, a szórakozóhely wc-je pont a szabadban van.
2016. júl. 7. 12:01
 10/19 anonim ***** válasza:
Erdőben.
2016. júl. 7. 12:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!