Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol szexeltetek a szabadban Budapesten?
Olyan helyet szeretnék, ahol nem botlik senki belénk (tehát nem a Margitsziget). Hasznos tippeket szívesen fogadnék akár a kivitelezésre is, pl. gondolom a szoknya jobb, mert úgy könnyen belém csusszanthatja a barátom a farkát és ha jönne esetleg valaki, akkor egyszerű felöltözni.
Tudtok mondani ilyesmi praktikákat és jó, eldugott helyszínt?
21L
Szoknya, bugyi nélkül. Ne minit vegyél, hanem kb. térdig érőt, és persze ne legyen szűk, sem pedig olyan, amit felfújhat a szél. Jó, ha alapvetően konzervatív öltözéket veszel, mert akkor ha meg is lát valaki, ha nem látja, hogy pontosan mi történik, akkor nem erre fog gondolni :D
Vetkőzni egyáltalán nem kell, a pasinak is elég, ha csak előveszi, így semmi nem látszik.
Jó helyszínt nem tudok mondani. Én a margitszigeten, a városmajorban, a városligetben voltam, meg az oktogonnál egy kivilágított kirakati folyosóban. A folyosó necces volt, a többi helyen lehet találni olyan eldugottabb részt, ahol nem valószínű, hogy jönne bárki szembe. És különben is, attól izgi :)
Csak a térfigyelő kamerákra figyeljetek, mostanában egyre több van és nem tudom, hogy a felvételek alapján nem lehet-e a játékból később problémátok.
A Margitszigeten egy bokorban. Sötét volt és sétáltak mellettünk emberek, de mivel az arcunkat nem látták, nem érdekelt.
Westend tetőterasz 4 éve. De már ott szerintem nem lehetne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!