Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Reggel amikor felkelnek a csajok, akkor büdös a puncijuk nagyon?
Figyelt kérdés
főleg egy meleg nyári napon..fürdik 10-kor, majd lefekszik, felkel 8-kor, ilyenkor még nagyon bepálott büdi nektek csajok? csak érdekel, azt hallottam ilyenkor képtelenség kinyalni a nőket2016. júl. 7. 09:52
11/19 anonim válasza:
Van egy kis büdi szaga de nem szagolgatom reggel.:)
12/19 anonim válasza:
Látszik, higy nem jutottál még punci közelébe. Nem is fogsz.
13/19 A kérdező kommentje:
még gyerek vagyok idióták
2016. júl. 7. 14:05
14/19 A kérdező kommentje:
vagyis az utolsó az idióta, a többi válaszolónak köszönöm :)
2016. júl. 7. 14:06
15/19 anonim válasza:
Itt te vagy az egyedüli idióta. Mellesleg a válaszod begépekésekor te voltál az utolsó. Öngól bu*kám.
16/19 A kérdező kommentje:
haha de vicces vagy, kíváncsi vagyok hogy nézhetsz amúgy ki, az egy dolog hogy én gyerekként szűz vagyok, de szerintem te egy frusztrált felnőtt vagy, aki szintén nem látott még puncit, legalább szép csajét biztos nem ;)
2016. júl. 7. 14:42
17/19 anonim válasza:
Jó értem a nyomorodat most rajtam vezeted le, ezért elnéző leszek.
Mellesleg nem olvastad a fenti piros betűs részt? Ha nem vagy 18 húzzál el innen.
18/19 A kérdező kommentje:
"Látszik, higy nem jutottál még punci közelébe. Nem is fogsz."
nem akarok semmit levezetni, csak hihetetlen milyen bunkó rosszindulatú emberek vannak..de úgy látszik beletrafáltam a dolgokba, ez jó, és oké, elhagyom egy kis időre ezt az oldalt mert van jobb dolgom is mint ilyen alakokkal vitázni :D
2016. júl. 7. 14:57
19/19 anonim válasza:
#18 És azóta soha többet nem látták
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!