Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fürdés után is büdös a farka a pasiknak. Miért lehet?
Figyelt kérdés
2016. máj. 30. 10:35
1/12 anonim válasza:
Pasija valogatja..ez enyem akkor sem budos ha nem furdok nem ertem..minden eddigi parom csodalkotott :D 21/f
2/12 anonim válasza:
Ha fürdés után is büdös akkor vagy leszbikus vagy, vagy a pasinak van valami jó kis fertőzése...
18L
3/12 A kérdező kommentje:
A mostani páromnak budi fürdés után. Nem tudom hogy talán nem rendesen mossa meg?
2016. máj. 30. 10:41
4/12 anonim válasza:
Több pasi is van? Amúgy vidd el orvoshoz ő(ke)t
5/12 A kérdező kommentje:
Elírtam. Bocsi. Nem pasiknak hanem pasimnak
2016. máj. 30. 10:46
6/12 anonim válasza:
Nem mossa meg-.-"
sokuk csak beáll a zuhany alá és lecsapatja magát.. rendesen meg kellene mosni a makkot visszahuzva is alatta mert igy te is elkaphatsz valami fertőzést és elég igénytelen a barátod..
7/12 anonim válasza:
Egyszer (ha más nem, elöjátékként) fürdesd meg rendesen te magad. Bört hátrahuzva szappannal megmosni, herezacskot és a herék és a comb közötti részt, meg a végbélnél is rendesen szappannal megmosni. Akkor is büdös maradt?
8/12 anonim válasza:
Biztos nem feküdnék igy le vele.. leszopni meg főleg nem.
nagyon kisábránditó és undorito
meg mondanám neki hogy mossa meg tusfürdővel rendesen és csak utána lesz szex..
9/12 anonim válasza:
Valószínű pasid nem alapos a tisztálkodás során.
10/12 Deflohelp válasza:
Úgy általában ez nem igaz.
Tény viszont, hogy a fityma alatti rész megmosását sokaknak gyerekkorban nem tanítják meg (talán attól félve, hogy rászokik az önkielégítésre).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!