Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A pasiknak miert mindig csak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasiknak miert mindig csak a szex kell? Miert a bugyinkba akarnak beferkozni es nem a szivunkbe?

Figyelt kérdés
ugy erzem h csak azok a sracok kedvesek velem akiknek bejovok, es azok is csak azert, hogy oszebujjunk. olyan erzes mintha az oszes randi,vagy az oszes kedves szo csak azert van hogy a vegen szex legyen.es miert gondoljak azt a sracok h mi csak arra vagyunk jok es csak arra lettunk teremtve. szerintem egyenloek vagyunk a fiukkal, nekunk is vanak erzeseink. en nem ertem?? (bocsi a helyes irasi hibakert,csak kicsit faratt vagyok )
2016. máj. 20. 14:13
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:

kb. ez a természet rendje, nem sok mindent lehet tenni ellene!

szerintem aki nem kopik le mondjuk 1-2hó alatt, az nem csak "azt" akarja!

2016. máj. 20. 14:19
 2/28 anonim ***** válasza:
80%
Erre fel lehet tenni a kérdést: a lányok mindig miért a pénzes kis hülyegyerekek után szaladgálnak, vagy képesek magukat odaadni ha pénzszagot éreznek?
2016. máj. 20. 14:20
 3/28 anonim ***** válasza:
ez nem igaz
2016. máj. 20. 14:21
 4/28 A kérdező kommentje:
haat a tini lanyok nem olyanok...persze van ott is 1 2 de a tobseg nem.
2016. máj. 20. 14:22
 5/28 anonim ***** válasza:
57%
Ezt úgy mondod, mintha a lánynak nem lenne jó a szex. Sőt.. Szerintem még jobb a szex a lánynak, ha a férfinak gumiba kell csinálnia.. Szóval .?
2016. máj. 20. 14:23
 6/28 anonim ***** válasza:
Nekem is ez a tapasztalatom. Nőkkel nem jövök ki olyan jól, de pasik is csak addig kedvesek, ameddig remélik hogy lesz valami. Nem mondom hogy mindenki ilyen, de a többség igen és mindig ez a motiváló erő. Annyi idegesítő tulajdonságom van hogy én is alig bírom elviselni magam, de érdekes ha küldök képet mindet megbocsájtják...
2016. máj. 20. 14:26
 7/28 anonim ***** válasza:
41%

Mert a férfiak rosszabbak,mint az âllatok( bocsi) ,de ez az igazsàg....

Mivan 5-ös nehezedre esik a farkadra gumit húzni esetleg??!

2016. máj. 20. 14:28
 8/28 A kérdező kommentje:
utolso at tudom erezni :D es 5os persze h nekunk is jo a szex. viszont a pasik azt hiszik hogyha ezt megaggyak nekunk akkor meg attak mindent. pedig neem :) es koton a lanyokak sem kenyelmes...
2016. máj. 20. 14:29
 9/28 anonim ***** válasza:
Természetes ösztön mindkét nem estében. A férfiak ösztönlények szarnak az érzelmekre a picsogásra, nyámnyiláskodásra különben hogy védték volna meg magukat és a családjukat. A nők nevelik az utódot, empatikusak és érzelmesek hogy értsék a gyermek érzelmeithogy ne hagyják el a francba.
2016. máj. 20. 14:29
 10/28 anonim ***** válasza:
A személyes kötődés kontraproduktív. Minden áron kerülendő. Érzelmileg sebezhetővé tesz.
2016. máj. 20. 14:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!