Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem megy a barátomnak a durva szex?
3 éve vagyunk együtt, nem rég vetettem fel neki az ötletet, hogy ki szeretném próbálni a kicsit durvább szexet. Mindig is izgatott a fojtogatás, fenék csapkodás meg az, hogy brutál erősen megb_sz engem.
Bele is ment, azt mondta őt is izgatta ez mindig.Aztán amikor a fojtogatásra került sor azt mondta: úristen nekem ez nem megy, nem akarlak bántani...
Mondtam, hog csinálja nyugodtan engem ez izgat meg elvileg őt is. De csak azt hajtogatta, hogy szeret engem és nem tud bántani.
Nem értem ezt... Ha mindkettőnket izgat mièrt csinálja ezt? 20/l
Azert mert nagyon szeret. :) Es nem akar bantani. :)
Beszelgess vele sokat errol, hogy o ezzel nemhogy nem bant de meg elvezetet is okoz neked. Egy ido utan majd leomlik a fal es fogja tudni csinalni ha latja rajtad, hogy tenyleg elvezed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!