Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A pasiknak miert mindig csak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasiknak miert mindig csak a szex kell? Miert a bugyinkba akarnak beferkozni es nem a szivunkbe?

Figyelt kérdés
ugy erzem h csak azok a sracok kedvesek velem akiknek bejovok, es azok is csak azert, hogy oszebujjunk. olyan erzes mintha az oszes randi,vagy az oszes kedves szo csak azert van hogy a vegen szex legyen.es miert gondoljak azt a sracok h mi csak arra vagyunk jok es csak arra lettunk teremtve. szerintem egyenloek vagyunk a fiukkal, nekunk is vanak erzeseink. en nem ertem?? (bocsi a helyes irasi hibakert,csak kicsit faratt vagyok )
2016. máj. 20. 14:13
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%

Ha kicsit korabban latom a kerdesed, azt mondtam volna, hogy csereljunk. Csak szexre kerestem ferfit, de szinte mindegyiknek komoly kapcsolat kellett volna. Te jol jartal volna veluk, en meg a tieiddel. ;)

L

2016. máj. 20. 14:38
 12/28 anonim ***** válasza:
33%

Amit leírsz, az szerintem nincs így, az emberek jelentős része párkapcsolatban él 25 év felett, ahol van szerelem is.

De ha megfordítjuk a kérdésedet pasi szemszögre és kicsit kisarkítjuk, akkor jöhetne a pasi nyafogás:

"A csajok miért akarják ránk erőltetni a szívüket, miért akarnak háziasítani, mikor nekünk csak a punci kell? Miért olyan önzőek, hogy a dugásért cserébe a szívünket is követelik?" ;)

2016. máj. 20. 14:50
 13/28 anonim ***** válasza:
70%
A pasik olyanok, mint a hal - van fejük, mégis a farkuk irányítja őket! :) 20/L
2016. máj. 20. 14:50
 14/28 anonim ***** válasza:
Utolsó milyen igaz..
2016. máj. 20. 14:51
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
Ez nincs így általánosságban. Én például pasi létemre megvetem a manapság oly divatos szexkapcsolatokat. Én mindig a komoly kapcsolatokat kerestem. Egy igazi társat, a páromat. De érdekes módon ezt nem nagyon kaptam meg egy nőtől sem. Az esetek nagy részében árvertek, kihasználtak... Akkor most hogy is van ez?!
2016. máj. 20. 14:55
 16/28 anonim ***** válasza:
Hazudsz 15-ös!!
2016. máj. 20. 14:57
 17/28 anonim ***** válasza:

Én átérzem a 15-ös helyzetét... már miért hazudna? Mindenkinek megvannak a saját tapasztalatai...

Én is megvetettem a csak szexkapcsolatokat régen, mindig is szerelmes típus voltam, de annyira, hogy a szívemet adtam volna... Talán az őszinteségemre basztam rá mindig. Voltam már úgy, hogy azt éreztem, belehalok lelkileg, annyira fájdalmasan szar volt...

Ennek ellenére sose adom fel, és már pont ezek miatt (hogy egy csomószor rossz helyen kerestem, nem megfelelő eszközökkel, stb.) nem ítélem el az egyéjszakásakat sem.

2016. máj. 20. 15:17
 18/28 anonim ***** válasza:

Fú micsoda kommenteket lehet olvasni. Vannak normális pasik is ám csak azok az ilyen mentalitású nőket mint a 7-es vagy 13-as messze elkerülik ami valljuk be teljesen érthető!

Nem tudom mennyi idős vagy kérdező és így nehéz érdemben választ írni de próbálkozz egy kicsit érettebb férfival. Az is jót tesz ha nem adod oda magad az első pár randin.

2016. máj. 20. 15:33
 19/28 anonim ***** válasza:

Az egész párkapcsolat a szexre megy ki.

Félre ne érts nem azt mondom, hogy a fiúk csak szexet akarnak, de nálunk a szex független az érzelmektől.

Aki teszi neked a szépet nem azért teszi, hogy majd megfoghassa a kezed és sok sok közös programotok legyen. Azaz de, egy nagyon közeli nagyon közös program amikor, mind a ketten jól érzitek egymást.

Ez az egész a fajfenntartási ösztönből fakad.

Ha barátot akarsz aki csak barát és te érdekled mint ember olyat kell keress akinek nem tetszel. Fiú és lány közt mindig is lesz szexuális feszültség a legjobb barátság ellenére is, ha egyik a másikhoz vonzódik. És mivel a fiúk vonzódásának alapja a külső (ez az első amit észreveszünk) így ha egy lány szép, akármennyire is barátzónázva vagyunk még reménykedünk egy lepattanó dugásban és hűen leszünk a barátai. NA jó nem mindenki, de sok ilyen srác is van.

2016. máj. 20. 15:39
 20/28 anonim ***** válasza:
Nem ismered a biológiát, ugye? :(
2016. máj. 20. 15:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!