Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Reggel amikor felkelnek a csajok, akkor büdös a puncijuk nagyon?
Figyelt kérdés
főleg egy meleg nyári napon..fürdik 10-kor, majd lefekszik, felkel 8-kor, ilyenkor még nagyon bepálott büdi nektek csajok? csak érdekel, azt hallottam ilyenkor képtelenség kinyalni a nőket2016. júl. 7. 09:52
1/19 anonim válasza:
Nekem minden további nélkül ment a nyalás reggel is. :D
3/19 anonim válasza:
Ha valami fertőzése, gombája van a csajnak, akkor fordul elő ilyesmi. Téged vagy nagyon csúnyán átvertek, vagy aki ezt mondta neked, ő nem találkozott még igényes csajjal.
N
4/19 anonim válasza:
Ez hülyeség... Reggel is zuhannyal kezdem a napomat.. Párom meg még a reggeli szexnél nem panaszkodott hogy áldott a puncim... De egy hosszú nap után elképzelhető de olyankor nem is engedem a páromat hogy hozzám nyúljon mert én érzem magam kellemetlenül... Szex előtt és után alap dolog a zuhany vagy a fürdés... Nyáron nálam az is alap rutin hogy reggel is zuhany délután és este is... 22 N
6/19 anonim válasza:
Az egészséges punci nem büdös! Egyébként meg nem, én ki szoktam nyalni reggel is a párom.
7/19 A kérdező kommentje:
de amíg nem fürdesz le! tehát felkelsz reggel és ameddig nem fürdesz le meg semmi, fekszel az ágyban, arról beszélek
2016. júl. 7. 10:21
8/19 anonim válasza:
Nem. En intim mosakodoval zuhanyzom/furdok este, egy nyari ejjel utan sem pallik be odalent. Nincs kulonosebb szaga, a parom sem panaszkodott meg ra, es en sem vettem eszre.
9/19 A kérdező kommentje:
és akkor se amikor megvan a havi?
2016. júl. 7. 10:40
10/19 anonim válasza:
Akkor vérszag van.
Alapjáraton, egy rendszeresen fürdő, igényes lánynál egy enyhe savanykás illat van, ami ugye a hüvelyflóra tejsavas közege miatt keletkezik.
Pállás lehet szoros, műszálas bugyi miatt, de az se egy este alatt jön össze. Ez elkerhető pamut fehérneművel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!