Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik még olyan férfi, aki a hagyományos szexet részesíti előnyben?
#7:
Nézz egy kicsit utána, amióta világ a világ, az összes népcsoport szexuális kultúrájában jelen van.
#10:
Jó nagy hülyeséget általánosítottál :-P Ezek és még sok más, ami tényleg extrémnek mondható számomra a mindennapi szex szerves része. Több mint egy évtizede gyakorlom a tantrikus szexet, jártas vagyok yoni masszázsban és tudatosan tanulok elméletben és gyakorlatban is egyéb erotikus masszázs technikákat. Gyakorlott vagyok többes szexben és swingerben, BDSM játékokban és egy rakás a témát érintő dologban, nem húzom. Viszont egy negyvenes, szemüveges, jól szituált, régi vágású "úriember" vagyok, ha civilben találkozol velem. Aki tökéletesen tisztában van önmagával, magas önismerettel rendelkezem, mind a hibáim, mind a pozitívumaim tekintetében, nincsenek felesleges frusztrációim, kinőttem már őket ... Na ennyit arról, hogy vajon a "bunkó, elnyomott" férfi -e az akinek a szexuális kultúrájában ilyesmik szerepelnek ;-)
"Amiket felsoroltál azok a hagyományos szex részei :-P"
Pont annyira, mint amennyire a "hagyományos szex" részének tekinthetjük, ha a barátnőd/élettársad/feleséged egy felcsatolható pénisszel és egy tubus síkosítóval vár rád a hálószobában. xD
#12:
Olyan is szokott lenni rendszeresen ;-)
1. Az anális szex az ókorban is létezett. Sőt, a dél-amerikai őslakos népeknél nagyon elterjedt volt már 500-1000 éve, is mint jó módszer a fogamzásgátlásra. De azt sem kell sokat ecsetelni, hogy a római-görög kultúrában is előszeretettel gyakorolták.
De oké, nem gond ha valaki nem szereti az anált. NEM GOND! Csak ne mondja, hogy az valami elképesztő őrült perverzség.
2. A szájba/arcra élvezéssel nem tudom mi a baj. Nekem ezt már nagyon kis visszafogott, konzervatívnak tűnő lányok is engedték. Nem értem miért baj ha 10-ből 1-2 szex ilyen módon ér véget
A kemény megdugás aztán összebújás pedig alap.
14 es nek
nem birom ha ragad a hajam, olyan jo shamponjaim vannak most akkor azok helyett spricceltessem a hajam? raadasul ha utana osszebujunk beleszarad a hajamba az egesz trutymo.
16: Minél közelebb van a férfi farka a fejedhez, annál esélytelenebb hogy az anyag mellé menjen.
Nekem még sosem volt olyan hogy egy lány hajára lövelltem volna az ondóm, miközben szám szerint már több mint 100-szor biztos előfordult hogy az arcára élveztem.
Hidd el a férfiak tudnak célozni, kivéve TALÁN ha most csinálják először a dolgot. Nem kell a hajadből kiszedned semmit. Az egész anyag az állad és homlokod közé és vízszintesen a két füled közé fog menni
Nekem első alkalommal kb minden a nő orcáira, szájára, állára, orrára ment
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!