Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A barátom szeretné, ha masztur...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom szeretné, ha maszturbalnek előtte, mi legyen?

Figyelt kérdés

Az igazság az, hogy nagyon szeretnék popsiszexet, mert az exemnel nagyon élveztem, de még csak most jöttünk össze nemrég, nem akarom ezzel lerohanni. :D

Viszont, ha már ilyet kért tőlem, gondoltam, esetleg rávezethetnem a dologra. Szoktam úgy maszturbálni, hogy használok sikositot, majd 2-3 ujjamat bedugom a popsimba, és úgy, és közben a puncim egyre nedvesebb, de nem érek hozzá, csak ha már nagyon közel járok az orgazmushoz. Szerintetek ehhez mit szólna?:S

2016. júl. 6. 07:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy nem ismerjük mindenkinek más igényei vannak.

Vele kellene beszélgetned erről. Pl kikérdezed, miket szeret, miket próbált, próbálna ki. Majd elmondod te is... Ha okés / nem okés Úgyis jelezni fogja. Ha semleges, akkor pedig " bele viheted ,, :D

Hány évesek vagytok ?? és mióta éltek nemi életet ?? ( azon kívül, hogy nem rég :) )

2016. júl. 6. 12:02
 12/15 anonim ***** válasza:
nyisd ki a szád és beszéld meg vele. egy pasit sem láttam még aki ne lett volna benne valami új szexuális dologba.
2016. júl. 6. 12:09
 13/15 anonim ***** válasza:
Igaza van a korábbi válaszolónak. Dugtok de nen vagytok képesek megbeszélni az alapvető igényeiteket. Gratulálok.
2016. júl. 6. 13:58
 14/15 Daidalosz ***** válasza:
Neha szoktunk egyutt msztizni a parommal. Jo moka. Probald ki!
2016. júl. 6. 16:48
 15/15 anonim ***** válasza:
Ha jo segged van akkor ez nagyon izgato tud lenni
2016. júl. 6. 17:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!