Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor mit szeretne a csaj?
Van egy lány ismerősöm, már lassan 9 éve ismerjük egymást, viszont szerelmesek nem vagyunk / nem is voltunk egymásba, csak nagyon jó köztünk a viszony, sok "egyéb" dolgot is megbeszélünk ketten. Látom rajta, hogy sokszor közeledne, viszont mikor én közeledek, akkor meg rinyál, meg furán néz rám... Például ma is ül a széken, a keze pont a szék hátán volt, én meg direkt oda nyomtam a farkam a kezéhez, semmit nem szólt, aztán kérdeztem, hogy nem érzett-e valamit? Mondta, hogy de, aztán kuncogott, majd visszatettem a kezéhez, csak szorosabban nyomtam hozzá, és hát nem akarta elvenni a kezét :DDD Csodálkoztam is, mert ritkán engedi, általában morcos, meg ilyenekért megharagszik.
Viszont ő mikor közeledik (pl mikor én ülök, ő meg áll, engedi, hogy a mellére rakjam a fejem, mikor megölelem, sőt, még hozzá is húz picit, meg beleül az ölembe, mikor jó kemény a farkam, öleléskor tudja hogy áll a farkam, ő meg közel nyomja magát hozzám, meg szokszor álltunk udvaron, tömeg volt, aztán pont előttem állt, és hátrébb nyomta a hátsóját, hogy a farkamhoz simuljon...
Ezt most nem értem.. Mikor én közeledek, akkor rinyál, van mikor még meg is haragszik, aztán van mikor ő közeledik... Megjegyzem, NEM vagyunk egymásba szerelmesek. Mi a célja ezzel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!