Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem bírok tovább szerető lenni. Hogy lehet kilépni ebből úgy hogy ne fájjon ennyire?
Elvileg nyitott kapcsolatban vannak, de már nem tudom elhinni ezt a "rossz a kapcsolatunk" dumát.
Fél éve összejárok a fiúval szexelni, de nem bírom tovább, hogy barátnője van. A fiú ellenzi hogy én kapcsolatot kezdjek bárkivel is de kezdek beleőrülni az egészbe. Kérlek segítsetek! Hogy lépjek ki ebből?
21L
Igazatok van. Nekem is gyanús ez a nyitott kapcsolat.
Azért lettem kiakadva mert tegnap mondott nekem a hétre egy időpontot hogy mikor talizzunk legközelebb. Közben hétvégente meg a barátnőjével szervezi a programokat. Nincs mit ezen szépíteni. Tényleg olyan vagyok mint egy ingyen k*.... Nagyon szégyellem magam. Belementem mert úgy tudtam hogy nyitott kapcsolatban vannak. Azt mondta nekem hogy kell a barátnője mellett más csaj is neki mert a barátnője visszafogott a szexben és ez így kevés. Szakítani akart a lánnyal, viszont elvileg a lány ajánlotta fel hogy lehet más csajokkal csak ne szakítsanak.
Azt hittem hogy le fogtok hordani itt mindennek, de ehelyett tényleg tanácsokat kaptam! Köszönöm! Megpróbálom összeszedni magam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!