Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem bírok tovább szerető lenni. Hogy lehet kilépni ebből úgy hogy ne fájjon ennyire?
Elvileg nyitott kapcsolatban vannak, de már nem tudom elhinni ezt a "rossz a kapcsolatunk" dumát.
Fél éve összejárok a fiúval szexelni, de nem bírom tovább, hogy barátnője van. A fiú ellenzi hogy én kapcsolatot kezdjek bárkivel is de kezdek beleőrülni az egészbe. Kérlek segítsetek! Hogy lépjek ki ebből?
21L
# 8 Nem hülye vagy édes, hanem naiv, amit egy féreg kihasznált.
Egész egszerűen megszakítasz vele minden kapcsolatot, ha nem számítasz neki. Nem keresed többé, nem válaszolsz az üzeneteire.
Sokáig fog tartani, fájni fog, de elmúlik.
"Elvileg nyitott kapcsolatban vannak"
A helyedben ezt akkor hinném el, ha a barátnőjétől hallanám.
"A fiú ellenzi hogy én kapcsolatot kezdjek bárkivel is."
Dönteni ki dönt erről: ő vagy Te?
Olyat várna el tőled, amit ő maga nem ad meg neked a kapcsolatotok kezdete óta.
Ez alapján szerinted egyenrangú partnernek tekint téged? Fontos vagy neki? Számítanak neki az érzéseid?
Az, hogy hogyan lépj ki ebből, szerintem sokkal egyszerűbb, mint gondolnád.
Ami kevésbé könnyű, az maga a döntés, hogy ez neked így nem felel meg, ezért nem csinálod ezt tovább, és nekem az az érzésem, hogy ez az elhatározás benned még nem született meg.
Szexkapcsolatba bármilyen nehéz érzelmet nem szabad belevinni. De -sajnos- sok lánynak ez nem sikerül. Nektek általában szükségetek van arra is a jó szexhez.
A megoldás, amit írtak is: Megszakítani minden kapcsolatot, és mással kezdeni szexelni. Illetve megbeszélni a fiúval az érzelmeidet, s ha viszonozza, akkor lépjen Ő.
Viszont az, hogy neked nem enged mást az azért nagyi durva! Ha részéről ez csak szexkapcdolat, akkor ilyet nem köthet ki, hisz csak a szexért vagytok együtt. És abba belefér, hogy mással is lehet az ember.
Szóval rajtad múlik. Ha akarsz még magadnak bánatot, akkor nyugodtan találkozz vele szexelj, és ha mással akarsz szexelni, azt os twfd nyugodtan. Ha zavarja de vele is akarsz maradni, akkor ne mond el neki, hisz amúgy sincs hozzá semmi köze!
<< A fiú ellenzi hogy én kapcsolatot kezdjek bárkivel is >>
Én csak ezt az egy sort nem értem.
Mi az, hogy "ellenzi"??? Szavazati joga van a TE magánügyeidbe???
Neki megvan a maga kapcsolata, akár jó vagy rossz, akár nyitott, az az ő magánügye. De ha ő ezt megteheti, akkor milyen alapon "ellenzi", hogy ugyanígy neked is legyen saját magánéleted? Ki ez neked, végtére is, az alkalmi dugópajtid, vagy pedig az Urad és Gazdád?
Köszönöm szépen az összes választ! Amiket üziben kaptam azokat is!!
Tudom hogy tőlem sem szép dolog amit tettem, és szégyellem is magam.
Utolsó válaszoló: úgy értem hogy azt szokta mondani, hogy nekem nincs szükségem kapcsolatra szerinte mert ő kielégít és ha elkezdek ismerkedni akkor mindig elkezd ígérgetni nekem, vagy megsértődik.
Meg a szokásos nála hogy elhagyja a barátnőjét miattam..na persze.
Nem is azon van szégyellni valód, hogy meghúzogat (meg neked is jólesik) hanem hogy ő diktálhatja a feltételeket, holott erre neki aztán semmi alapja.
"Mert ő kielégít" szerinte??? És ezt majd ő eldönti helyetted? :D :D
Nőjél már fel!!!
"azt szokta mondani, hogy nekem nincs szükségem kapcsolatra szerinte mert ő kielégít"
És nem kérdezted meg tőle, hogy neki azért van-e szüksége barátnőre, mert te nem elégíted ki szexuálisan?
Vagy nem mondtad neki, hogy annál többet vársz egy kapcsolattól, annál többre vágysz egy férfitól, minthogy szexuálisan kielégítsen?
Legalább egy minimális logikát és következetességet nem kéne elvárnod tőle?
Ő birtokolni akar és kontrollt akar gyakorolni feletted, Te meg ezt eltűröd, elfogadod.
Neki a jelek szerint jó így, neked az alapján, amit leírtál, nem, meg még fáj is.
Szerinted melyikőtöknek kéne lépnie?
(Még egy kérdés: mernél rá komolyabb tétben fogadni, hogy a barátnője is tud róla, hogy nyitott kapcsolatban élnek, nemcsak téged ver át ezzel?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!