Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ázsiai vagy néger szerető? Mit gondoltok férfiak?
Figyelt kérdés
Lenne lehetőségetek csinálni egy ázsiai vagy néger lánnyal itt Magyarországon, akár többször, tartósan is.
Nem kell egy modell szépségre gondolni, inkább egy átlagosan szép, okés lányra.
2016. jún. 28. 14:06
1/14 anonim válasza:
személyfüggő pl nekem néger mert ázsiaival már volt dolgom :P
2/14 anonim válasza:
Mindkettőt bevállalnám, de főleg az ázsiait. :)
3/14 anonim válasza:
Ázsiaival lett volna lehetőségem, de annyira nem tetszett a lány. Van közöttük pár szép, de nekem inkább a fehérek jönnek be. A néger nálam felejtős.
4/14 A kérdező kommentje:
Elnézést, a kérdést NEM úgy értettem hogy választani kellene az ázsiai vagy néger közül.
Hanem hogy elfogadnátok-e bármelyik típusú nőt szeretőnek. Tehát akár ázsiait, akár négert (mindkettőt). Nem kell választani közülük hogy kizárólag ezt vagy azt
2016. jún. 28. 14:24
5/14 anonim válasza:
Hozzá nem tudnék érni feketéhez ...
6/14 anonim válasza:
Egy ázsiai lánnyal akár komoly kapcsolatra is.
7/14 anonim válasza:
Ázsiait mindenképp, négert soha.
8/14 anonim válasza:
Én bármelyiket elfogadnám ;)
20f
9/14 anonim válasza:
Ha rendben van a lány és mindenekelőtt a személyisége is bejön, akkor nekem aztán mindegy, hogy milyen színe van. Bár az igaz, hogy néger lány még nem tetszett eddig egy sem.
10/14 A kérdező kommentje:
2016. jún. 29. 00:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!