Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen alakú lány nálatok a határeset ha a duci kategóriáról beszélünk?
Nekem ilyesmi alakom van de nem nagyon van sikerem a pasiknál (nem szeretnék privátokat):/
18/L
Bejönnél!
Rosszul teszed ha nem szeretnél privátokat! Biztosan lenneitt is olyan pasi akivel kölcsönös lenne a szimpátia és jól kijönnétek! Ne rontsd az esélyeidet ilyennel!
szerintem ez még nagyon is vonzó, de nem elég egy ilyen test!
pl kisugárzás, belső...azért még lehet 10001 buktatója a dolognak...
23F
Ne bántsátok már,nem mindenki lehet vékony.Én pl annyit eszek,amennyit akarok és nem hízok egy dekát se(47kg vagyok),de van olyan barátnőm,aki kb csak fénnyel táplálkozik,mégsem tud fogyni :/
Figyelj,ha sportolsz és teszel azért,hogy fogyj,de ennek ellenére nem sikerül,akkor fogadd el így magad,van olyan pasi,akinek pont az esete vagy :) Még csak 18 vagy,nyugi,ráérsz.
20L
azért annyira nem súlyos a helyzet, hogy kövérnek mondjalak :D nálam még belefér a nőiesen telt kategóriába :)
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!