Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy szűz duci pár között...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy szűz duci pár között mennyire működhetnek a dolgok ugyanúgy?

Figyelt kérdés
Mind a ketten szüzek a lány 18 éves a fiú pedig 22. Egyikőjüknek sem volt igazából még semmi komoly.
2016. jún. 6. 02:59
1 2
 1/11 anonim válasza:
most ha ti egy pár vagytok, és végre szeretnétek már szexelni mi köze van hozzá annak hogy ducik vagytok vagy sem?
2016. jún. 6. 03:03
 2/11 anonim ***** válasza:
90%

Ti is egy hétköznapi boldog kis pár vagytok.Csak egy pici "felesleggel".

Basszus,hát öleljétek meg most gyorsan,s örüljetek hogy vagytok egymásnak.:)

"Essetek egymásnak".S tegyétek egymást boldoggá gyerekek.Csak védekezzetek.:)

2016. jún. 6. 07:02
 3/11 anonim ***** válasza:
38%
csak arra kell vigyázni nehogy leguruljatok egymásról.
2016. jún. 6. 08:17
 4/11 Noblesse Oblige ***** válasza:
Dugni, ugyanúgy dug mindenki. Felesleggel és anélkül is. A háj semmin nem változtat.
2016. jún. 6. 08:46
 5/11 anonim ***** válasza:
0%

"Dugni, ugyanúgy dug mindenki. Felesleggel és anélkül is."

Ja, csak ők paráznak mert béna ducik és itt nyavajognak. Ilyen hozzáállással csak bénák lesznek a köbön!

A srác is mégis mi a fenét csinált eddig? Egy magabiztos 22 éves férfinek kellene lennie, de nem.....

A csaj meg egy ilyet választ... Hát meg is érdemli!

2016. jún. 6. 09:47
 6/11 anonim ***** válasza:

Hát lényegében teljesen (működhet ugyanúgy).

Gondolom testalkattól függően keresgélni kell egy kicsit a legkényelmesebb pózt, de hát ez mindenkinél így van. Gyakorlat teszi a mestert, legyen sovány vagy duci. Ilyen egyszerű.

2016. jún. 6. 11:10
 7/11 anonim ***** válasza:
54%
hát nem tudom egymáshoz tudtok e férni ott lent a bazi nagy hasatoktól :D
2016. jún. 6. 14:32
 8/11 anonim ***** válasza:

Nemtudom miert kell ennyire bunkonak lenni. Miert kell kicikozni mert sulyfelesleguk van?! Szegyenlosek es? A fiu is es higgyetek el nem szamit milyen a testalkatotok! ;) az embereknek azt hiszik hogy ettol tobbek lesznek hogy most le kovereztek?! Tudom milyen erzes mert fiatalabb koromban en is kover voltam es nem telt el ugy nap hogy a suli folyosojan ne gunyoltak volna ki! De egyet sosem ertek ezt miert? Attol hogy a mai vilagban az az elfogadott az a "divat" hogy 50kg a lany es a fiu is attol meg nem kell mindenkit kinevetni! Es amikor az utcan azt latom hogy a sracon jobban feszul a nadrag mint a csajon akkor felteszem a kerdest hogy most mierz?!! Szerintem nektek sincs bimba alakotok hogy itt osszatok a masikat! Foleg ugy hogy nem tudjatok miert olyan amilyen!

aki ezt elfogadja es tud ezzel elni az osszes gizda anorexias 20kg os kis pics@nal gyonyorubb!!

Szoval kerdezo nyugodtan csinaljatok amit szeretnetek es ne legyenek gatlasaitok egymassal szemben, mert ti legalabb elfogadjatok igy egymast es ez tesz kulonlegesse! :) ;) :D

sok sikert! :)

2016. jún. 10. 19:39
 9/11 anonim ***** válasza:
Elnezest a helyesirasi hibakert! Elozo voltam.
2016. jún. 10. 19:41
 10/11 anonim ***** válasza:

Szia, lepontozhattok nyugodtan!

En 19 eves vagyok, nagy sulyfelesleggel , 4 eve boldog parkapcsolatban es SZUZ! Nalam ez elsosorban vallasi dolog, a baratom 24 eves szinten szuz. O tokeletes, rendeszeresen kondiba jar, kiegyensulyozott boldog kapcsolatban elunk! 2 honap mulva eskuvom lessz a legtokeletebb ferfival az eletemben. Rengeteg dogos cuccom van (harisnyatarto,babydoll,latex cuccok), es kitudok ugy nezni mint sok 20kg p*csa.. ne felj! Elfogadott teged ugy ahogy vagy gondolom teis, tegyetek gyonyoruve az elso egyuttletet, vegyel valami szexi cuccot, gyertya feny, kellemes vacsi. Gyonyoru vagy EN tudom! Minden ugyanugy fog mukodni mint azoknak akik nem rendelkeznek felesleggel.

Sok sikert, szoritok nektek! :)

2016. jún. 10. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!