Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A duci lányok miért nem mernek sokszor sexi cuccokat
hordani?
Mert ducik és nevetségesen néznek ki benne, ugyanis ezeket a cuccokat nem nekik tervezték elsősorban. Ez van, ez nem a véleményem, hanem tény
2016. máj. 31. 12:58
ami egy vékony lánynak jól áll, az nem feltétlen áll jól egy molettnak. Nem mondom, hogy nincsenek jó cuccok kimondottan a duci lányoknak, de ők mégse öltözhetnek úgy mint, aki vasággyal 40 kiló.
2016. máj. 31. 13:01
1#
Nem értek veled egyet.
Ha v,kinek alapból a husik jönnek be eleve nem lája nevetségesnek,számára az a vonzó.
És igen mi is lehetünk szexik egy fűzőben , combfixben harisnyatartóban..nekem rengeteg ilyen ruhám van,és nem érzem magam nevetségesnek benne..
2016. máj. 31. 13:05
Nézd egy vékony pasin hülyén néz ki az izompóló, vagy a tetkó a karján. Egy kisfarkún hülyén áll a fecske úszógatya és még sorolhatnám. Nem megbántani akartalak, ha élvezitek a cuccokat a pároddal, tökjó csak írtam, hogy a többség szerintem ezért nem veszi fel
2016. máj. 31. 13:19
Azt nem tudom miért nem, de nagyon helyesnek érzem, hogy így tesznek.
2016. máj. 31. 14:00
Én tini koromban túlsúlyos voltam és mindig bő cuccokat hordtam, mert rondanának tartottam magamat, el kellett rejtenem a hájamat. Ennek az lett az eredménye, hogy most évekkel később, 54 kilósan is L-es, XL-es pólókat veszek...
Az egész személyiségtől függ, vannak olyan duci lányok, akik bármit felvesznek. Viszont nagyon sok túlsúlyos lány félénk és gátlásos, mert TUDJA, hogy a TÖBBSÉGNEK nem tetszik. Én pl. a mai napig nem hiszem el, ha azt mondják, hogy szexi vagyok, pedig megúsztam a fogyást lógó bőr nélkül.
2016. máj. 31. 15:06
Azért mert a sok bunkó ember a világban azt sugározza feléjük hogy rondák. Annak ellenére hogy sok cuccban nagyon szexyn néznek ki, nem merik felvenni mert nem hiszik el.
2016. jún. 4. 16:42
8/14 A kérdező kommentje:
Én simán felvennék szexi cuccokat, engem elsősorban az gátol, hogy vagy nincs a méretemben, vagy ha van, akkor nagyon drága, és nem tehetem meg, hogy megvegyem :(
2016. jún. 13. 19:52
Azért,mert nem szexik.Ha meglátok egy hájas csajt cicanaciban,narancsbőrösen,egyszerűn közönségesnek és nevetségesnek gondolom,aki azt hiszi magáról,hogy csinos...
2016. jún. 13. 19:52
Kapcsolódó kérdések: