Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tegyek, hogy ne akarjak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy ne akarjak csajozni és ne kívánjam a szexet?

Figyelt kérdés

Elég nagy késztetést érzek arra hogy csajozzak, de nem megy, csak szenvedek... Jobb lenne ha nem is érdekelne az egész. A szexet is nagyon kívánom már, de egyszerűen nem jön össze senkivel, én nem kaptam el ezt a csajozási, ismerkedési fonalat... Mar ott tartok hogy bárcsak inkább ne is érdekelne az egész és akkor nem lenne gondom.

Szeritetek mi a megoldás erre? 22/F

2016. júl. 1. 08:00
 1/10 anonim ***** válasza:
Kasztrálás. Bocs, de ha 22 évesen ennyire fatökű vagy akkor más kiút nincs.
2016. júl. 1. 08:02
 2/10 anonim ***** válasza:
Legyél bzi
2016. júl. 1. 08:03
 3/10 A kérdező kommentje:
A kasztráláson kívül van még valami megoldás? De az azert nem jó, mert edzek is, testepitest-eroemelest, és akkor nem lenne tesztoszteron hozzá, amitől fejlődnék... Így se sok van... Meg agyi értelmiségi munkát végzek, es ahoz is kell...
2016. júl. 1. 08:08
 4/10 anonim ***** válasza:
22 évesen elég fiatal vagy hogy ennyire ledegradáld magad és ennyire fel add. Most ha vicces akarok lenni akkor azt mondanám heréltesd ki magad.... De viccet félre téve. Mi lenne ha nem úgy mennél oda egy csajhoz hogy az van benned hogy beakarsz csajozni és dugni akarsz..... Hidd el a kisugárzásból látszik egy pasin hogy mit akar. Miért nem próbálsz meg csak spontán semlegessen barátkozni... De ezt úgy hogy nem nyomúlsz? ;) 22 N
2016. júl. 1. 08:19
 5/10 anonim ***** válasza:
Keress rá googleban, csajozás millió egy könyv, e-book, irodalom tárgyalja a témát, legyen hozzád illő öltözködési stílusod, sportolj, legyen hobbid, csalódás, elutasítás mindenkit ér, ezzel nem tudsz mit kezdeni, de kudarc nélkül nincs siker, baráti, haveri körben is lehet ismerkedni, van még a pua nem taglalnám mi az keress rá google a barátod.
2016. júl. 1. 08:21
 6/10 A kérdező kommentje:
Sportolok szinte versenyszerűen, mint ahogy azt mar irtam is. Van egy kissé konzervatívabb, klasszikusabb, de sajat öltözködési stílusom. Hobbiaimat most nem sorolnam fel, de alig latszok ki belőle... 😄 Amúgy meg ertemisegi vagyok, most végeztem az egyetemet, a tudománynak is szinte megszallotja vagyok... Hát én többet nem tudok tenni. Más szerintem fele Ennyit tud nyújtani, megis bomba nője van, mind belsőleg mind külsőleg...
2016. júl. 1. 08:28
 7/10 anonim ***** válasza:
Akkor gyere fel ide és sajnáltasd magad, ettől tapadni fognak rád a csajok. Esetleg megpróbálhatnál ismerkedni és nem egy elutasítás után pityeregve hazamenni
2016. júl. 1. 08:35
 8/10 A kérdező kommentje:
Nem nagyon van elutasítás sem, mert nem is nagyon jutok el odáig 😊
2016. júl. 1. 08:37
 9/10 anonim ***** válasza:

"De az azert nem jó, mert edzek is, testepitest-eroemelest, és akkor nem lenne tesztoszteron hozzá, amitől fejlődnék... Így se sok van... Meg agyi értelmiségi munkát végzek, es ahoz is kell..."

Hát barátom, nagyon rosszul fogod meg a dolgokat!

Van munkád, van hobbid, koncentrálj ezekre!

A testépítéshez, de főleg az erőemeléshez nem csak tesztoszteron kell ám, hanem akarerő is. Ha ahhoz nincs akaraterőd, hogy a lényeges dolgokkal foglalkozz, akkor egy negyed tonnás raw felhúzáshoz hogy lenne akaraterőd?

A tesztoszteront meg nem a csajozás "eszi meg" hanem a stressz, de az lehet bármi miatt.

Koncentrálj a fontos dolgokra és ne akarj görcsösen csajozni. Viszont figyelj és ha alkalom adódik akkor ragadd meg! Ennyi!

(Kicsit én is ilyen voltam ennyi idősen, sok évet elvesztegettem ez miatt. Tapasztalatból mondom, ha nem tudsz úgy csajozni ahogy elvárnád, meg másoktól látod, az nem baj. Nekik ez a hobbijuk, neked más. Csajok jönnek maguktól is, olyanok akikkel tényleg érdemes foglalkozni, és nem csak tucat 3,14csák. Amióta felhagytam a görcsös csajt akarok dologgal, vol jópár egyéjszakásom, meg két pár éves kapcsolatom. Régebben. Most meg egy 24 éves gyönyörő, értelmes feleségem, akivel 6 éve vagyunk egyutt!

Ja és még egy dolog: Légy, férfi, ne hisztizz!!! ;)

37F

2016. júl. 1. 08:51
 10/10 anonim ***** válasza:

Ha nincs elutasítás, akkor te nem is próbálkozol ezekszerint.

Menj már el buliba. Menj oda lányokhoz, csak hívd el őket táncolni. Lehet már az első igent mond. Ha nemet mondana, menj oda lányokhoz, míg el nem jutsz mondjuk 10 lányig.

Tuti a 2. vagy 3. lány megy veled táncolni. Onnantól meg bármi lehet.

De ha addig eljutsz, hogy pár lányt megtáncoltatsz, már az is siker.

És ne csűnyákhoz menj oda, nyugodtan hajtsál szebb lányokra, akkor a többi csaj is látni fogja, nem értékeled le magad.

És basszus, ne rinyálj itt, mint egy lány.

2016. júl. 1. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!