Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet utcán/tömegközlekedési eszközön/boltban csajozni?
,,Úgy tűnik nekem, hogy egy helyen tartózkodunk
Úgy vélem, el kéne kezdeni szaporodnunk!"
Meghivod egy megallora. :)
Egyebkent mindenki bena a "csajozasban". Jobban jarsz, ha tartos kapcsolatra hajtasz. Legy nyugodtan bena! Kialakul. Ne gondold, hogy a cuncusok tele vannak onbizalommal. Sokan ertekelik, hogy probalkozol.
Legyel kedves es valamennyire hatarozott. Egy altalanos temarol beszelgessetek. Onnan indulhatsz tovabb, ha mar tudtok valamirol beszelgetni. Sokszor arra harapnak, hogy erdeklodest mutatsz irantuk.
Boltban:
Belenézel a kosarába és kinézel onnan valami terméket, aztán rákérdezel nála azzal a dologgal kapcsolatban. Beszélgettek még a sorban is, aztán utána pakolásnál és a bolt előtt elkéred a számát.
Buszon:
Megkérdezed hogy az adott busz merre megy pontosan, mert hogy te "még soha nem voltál ezzel" és aztán ezzel kapcsolatban kezdtek beszélgetni. Utána elkíséred őt addig a megállóig ahol ő is leszáll, de azon túl már ne nagyon és miután leszálltatok és menne, elkéred a számát
Az utcán:
Odamész és megkérdezel valami olyan dolgot, amit nem tud általában mindenki egyből. Pl hogy a közelben hol van állatkereskedés. Aztán beszélhettek az állatokról, kicsit másról is. Olyan 10-15 perc után elkéred a számát.
10-ből átlagosan 2-3-szor megadják a számukat. És igen, én is csak olyanokhoz megyek oda, akik előtte szemeznek velem, viszonylag látványosan többször rámnéznek, megbámulnak.
Nagyon fontos hogy ne legyél kuka szóval tudj beszélni, mert az ő részéről sok-sok csend lesz majd. Ez csak a megilletődöttségének a jele, nem annak hogy nem tetszel neki. Szóval tudj jó sokat beszélni és készülj fel arra hogy te fogsz beszélni 70-80%-ban. Ne várj tőle egyből szófosást, azt majd a randin.
#4-es, ha ez ilyen egyszerű lenne, már mindenkinek lenne barátnője.
A pénztárnál sorban állva nagyobb esély van rá, hogy valami bunkót válaszol a lány, és semmi kedve az embernek, hogy az előtte és mögötte lévő 3 ember is rajta röhögjön.
Buszon/villamoson a lányok a fülükbe dugott fülhallgatókkal hallgatják a zenét a telefonjukról, közben a pasijukkal vagy más fiú barátjukkal esetleg barátnőjükkel chatelnek. Ha a megállóban kérdeznél tőlük valamit, valószínű hogy a válasz után a csaj direkt másik ajtón fog felszállni a buszra / villamosra.
Utcán a legegyszerűbb válasszal elintézik a kérdésedet, azt mondják hogy "nem tudom", és mennek tovább a dolgukra, főleg ha ellenkező irányba mentek, akkor szerintem esélytelen, hogy akár csak 2 percre is megálljon, nemhogy 10-15-re mint ahogy te írod.
5: A legtöbb srác az életében egyszer nem próbált meg odamenni neki tetsző, ismeretlen lányhoz nappal, nyilvános helyen, józanon. Vagy ha igen, akkor is két kézen meg tudja számolni hányszor csinálta ezt az életében.
NEM LEÍRTAM AZT, HOGY ÁLTALÁBAN 10-BŐL 2-3 TELEFONSZÁMOT KAPSZ JÓ ESETBEN? És ezt is csak akkor, ha olyan lányokhoz mész oda, akik tényleg előtte "úgy" néztek rád.
"A pénztárnál sorban állva nagyobb esély van rá, hogy valami bunkót válaszol a lány"
Igen, 10-ből 7-8-szor én is ilyet kapok. 10-ből 1-szer meg telefonszámot, nagy mosolyt és nagy szemeket.
"a lányok a fülükbe dugott fülhallgatókkal hallgatják a zenét"
Erre van "trükk". Úgy lépsz oda hozzájuk, hogy tátogsz. :D Ilyenkor azt hiszik, hogy ők nem hallják a zene miatt a fülükben amit mondasz és leveszik a fülhallgatót. Aztán tovább tátogsz és rájönnek hogy nem ők nem hallották amit mondtál, hanem csak tátogtál. Nagyon nevetnek sokszor és utána kezdhetsz beszélni :D
"Ha a megállóban kérdeznél tőlük valamit, valószínű hogy a válasz után a csaj direkt másik ajtón fog felszállni a buszra / villamosra."
Ezért kell beszélgetést kezdeményezni, amiben 70-80%-ban te fogsz beszélni. Nem úgy megy hogy egyet kérdezel, ő válaszol, aztán bekussolsz. Beszélned kell folyamatosan, akkor is ha úgy tűnik hogy ő elsőre nem érdeklődik.
"utca"
De, megállnak. Ezeket a válaszaid az ujjadból szopod ki, vagy odamentél már az életben tényleg az utcán 100 ismeretlen lányhoz próbálkozni? 10-ből 6-7 elmegy szinte egyből egy rövid válasz után, igen. Másik 1-2 pár percig beszél, aztán elmegy. 10-ből 1 pedig MIVEL TETSZEL NEKI, szívesen beszél veled 10-15 percig ha jól csinálod és aztán megadja a számát és később szívesen találkozik veled
Ha olyan ember vagy, aki egy durva elutasítás után hónapokig maga alatt van és azt hiszi a világon egy lánynak sem tetszik, akkor ez egyszerűen nem neked való, akármilyen sikereid is lennének ha ezen túllépnél. Én kb 10-20 perc alatt tudom teljesen túltenni magam és elfelejteni, ha egy lány az előbb általad leírt módokon elutasít. Ennyi idő eltelte után képes vagyok egy újabb lányhoz odamenni gond nélkül.
Úgy érzem csak a kifogásokat hallani tőled, hogy miért ne csináld ezeket a dolgokat.
4-es nagyon is jó választ adott. A tömegközlekedési részhez ugyan nem tudok érdemben hozzászólni, de az áruházi sorban állás mindig is nagy kedvencem volt. A kosár tartalma nagyon sok mindenre enged következtetni,és remek témául szolgál a beszélgetés elindításához.
Az is igaz, hogy nem fogsz azonnal és mindig sikert aratni. El kell fogadni, hogy nem jössz be mindenkinek, és el kell viselni, ha elutasítás lesz az osztályrészed. Egyet nem szabad: feladni. Az élet minden területére igaz; csak az lesz sikeres, aki nem adja fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!