Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy srác áthív filmezni, az azt jelenti hogy meg akar d*gni?
Ha valakinek Csongrád megyében filmezni támad kedve... csak írjon!
(Csak csajok!!!)
22/F
#5-os pacsi! Ennyirol van szo!
Kerdezo nyilvan,ha te ugy iteled meg, akkor nem mesz, nem is mondtuk,h menj.
De minek kerdezed,ha nem fogadod el masok velemenyet?
En pl. senkit nem ismertem ott,ahova koltoztunk. Egyik buliban osszeismerkedtem egy tarsasaggal(egy csaj volt koztuk). Utana a tarsasag par tagjaval varosban csaszkaltunk, mikor jott az otlet, filmezzunk. Elmentunk az egyikukhoz filmezni. Utana masnap a tarsasagbol egy srac irt,h unatkozik,nem megyek-e at filmezni. En persze rogton egy olyat valaszoltam: "Ovszert en vigyek? :D de tel
#5-os pacsi! Ennyirol van szo!
Kerdezo nyilvan,ha te ugy iteled meg, akkor nem mesz, nem is mondtuk,h menj.
De minek kerdezed,ha nem fogadod el masok velemenyet?
En pl. senkit nem ismertem ott,ahova koltoztunk. Egyik buliban osszeismerkedtem egy tarsasaggal(egy csaj volt koztuk). Utana a tarsasag par tagjaval varosban csaszkaltunk, mikor jott az otlet, filmezzunk. Elmentunk az egyikukhoz filmezni. Utana masnap a tarsasagbol egy srac irt,h unatkozik,nem megyek-e at filmezni. En persze rogton egy olyat valaszoltam: "Ovszert en vigyek? :D" de teljesen poenbol!
Ez ket eve volt, azota minden talakozasnal elhangzik ez a mondat, es hasonlok. Soha semmi kozunk nem volt ugy egymashoz, es nem is erezzuk szukseget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!