Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A lányoknak mennyire jönnek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányoknak mennyire jönnek be a "macis" típusú férfiak?

Figyelt kérdés
2016. jún. 28. 18:00
 1/8 anonim ***** válasza:
Kérdés, hogy a "macis" alatt kövér vagy izmosan nagydarab pasit értesz. 20/l
2016. jún. 28. 18:02
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem nagyon.

Főleg hogy minden puhány hájfej azt hiszi, hogy ő mackós.

A macis=erős, izmos, tipikus vállas-sportos alkat, csak van egy kis pocakja is.

Akinek hájas a hasa, vékony a karja, és mindene lötyög, az kövér.

Kb. mint a molett (teltkarcsú) és a dagadt nők közti különbség.

2016. jún. 28. 18:04
 3/8 anonim ***** válasza:
58%
Дуже.
2016. jún. 28. 18:28
 4/8 anonim ***** válasza:

Nézd, én az vagyok. De annyira, hogy ha magasabb lennék és brummognék, le is lőnének...

Erőlködés nélkül fel emelem a saját tömegem, ki tudom magam nyomni fejen állásból kézen állásba, le tudok tekerni 40-50 kilómétert úgy, hogy nem lesz izomlázam stb.

E mellett van mindenhol rajtam, kivéve a lábaimat, ott már nincs, de mindenhol máshol van egy pár centis fedőréteg, ami az izmokat betakarja.

Az arcom átlag alatti valamivel, de férfias.

A testem mindenhol szőrös, olyan mint egy állat...

Ezzel az alkattal, és úgy általában mindennel ha nincsenek eget verő igények, simán fel tudok szedni egy átlagos nőt.

Vagyis nem csak átlagosokat. Volt modell csajjal is ez-az de nem jöttünk össze, ne bíztam meg benne, hogy hűséges tud lenni.

A kövérek is kellenek pár csajnak, de nem annyira soknak.

2016. jún. 28. 18:30
 5/8 anonim ***** válasza:

100 kg - ig kb még szexisen mackós, vonzó. :D és még az " egészséges kategória " felette nekem sem jó és neki sem ;) persze fontos , hogy el is oszoljon rajta nagyjából.

Nekem mindig is husibb barátaim voltak !!! :D

2016. jún. 28. 18:50
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Személy szerint a macis típus az ideálom. És a macis nem egyenlő a hájassal :D Macisnak mondanám a magas testes pasikat, akik izmosak, nem a háj lóg rajtuk :D
2016. jún. 28. 19:49
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem egyáltalán nem.
2016. jún. 28. 20:03
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon :)) Mondjuk igen "macisnak" azt mondanám aki azért izmos is de van rajta egy kis felesleg, mondjuk egy kis pocak, szóval nem azt aki csak simán duci. De nekem 100x inkább bejön aki macis alkat mint aki nagyon vékony pl. Egy férfin inkább legyen egy kis felesleg szerintem, minthogy nem és cserébe nagyon sovány legyen. 20/L
2016. jún. 28. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!