Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk, férfiak, szerintetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, férfiak, szerintetek platina szöszi lányoknak jól áll a fehér bőr?

Figyelt kérdés
Nagyon nem akarok szolizni meg napozni, szóval köszi ilyen tippek nem kellenek...
2016. ápr. 13. 18:41
 1/8 anonim ***** válasza:
pedig jobb ha napozol rá,én is ezt teszem most a nyáron:)
2016. ápr. 13. 18:46
 2/8 anonim ***** válasza:
ha úgy akarsz kinézni, mind a bóti zsír, akko' nosza! :) Viccet félretéve: sokmillió skandináv férfi odavan a gyári szőke hófehérkékért, ennyi ember meg nem tévedhet! :D
2016. ápr. 13. 18:47
 3/8 anonim ***** válasza:
76%

Nekem spec. nem tetszik se a "platina szöszi" haj és egyéb mű dolgok amibe a szolit is besorolom. Szerintem oltári ronda tud lenni, ha valaki mondjuk sötétszőke barna vagy fekete haját kiszőkíti és amikor nő le... Szörnyű.. :S

Én elsőként az arcot szoktam megnézni egy nőn. Teljesen mindegy szerintem milyen a haja színe stb, ha szép az arca, ápolt, lehet vele értelmesen kommunikálni stb.

Nekem az az ideálom aki nem akar többet mutatni magából mint ami.

Tehát nálam már a platina szöszi hajaddal kiverted a biztosítékot. Amúgy a szőkéhez jobban illik a fehér bőr mint a barna.

De ez csak az én véleményem.

2016. ápr. 13. 18:50
 4/8 ~OnLány~ ***** válasza:
100%

Platina vagy sötétebb szőke haj+sötét,napbarnított bőr.

Sötét barna haj+fehér bőr. Én ilyen kombinációkat szoktam látni.De a szőke haj világos bőrrel is szép,csak a világos szín már magában sápaszt.

2016. ápr. 13. 19:02
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan lány vagyok, de szerény véleményem szerint nagyon nem esztétikus amikor egy platina szőke hajú lány bőre sötétbarna. Enyhe barnulás nyáron mondjuk, az szép lehet, igen, de direkt szolizni, hogy sötét tónusokhoz juss, az nem szép szerintem. Szőke hajhoz alapvetően világos színek illenek, már ami a testi dolgokat illeti- kék szem, világos bőr, világos szemöldökök. Az nagyon disszonáns (szerintem, ismét), ha valakinek nagyon világos a haja és olyan a bőre, mintha a Kongói Köztársaságból érkezett volna eredetileg.
2016. ápr. 13. 19:03
 6/8 anonim ***** válasza:
persze,hogy jól áll miért ne állna? :p
2016. ápr. 13. 19:10
 7/8 anonim ***** válasza:

Könyörgöm a platina szőke haj már évek óta nem divat! Hihetetlen, hogy vannak még nők, akik ennek ellenére ezt erőltetik! :D

Szolizott bőrrel meg kifejezetten ciki...

Pár év és totál szétroncsolódik majd a hajatok, amit majd (ha megjött az eszetek és abbahagyjátok) újabb eltelt évek alatt fogtok tudni helyrehozni. Mindig egyre többet kell majd levágni belőle, mert folyton törni fog a vége, és összhatásában egy száraz kóróra emlékeztet az egész!

Az én fodrászom pl. nem is csinál már platina hajat...

2016. ápr. 13. 19:14
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem nem tetszik a túl fehér bőr.
2016. ápr. 13. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!