Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak, szerintetek platina szöszi lányoknak jól áll a fehér bőr?
Nekem spec. nem tetszik se a "platina szöszi" haj és egyéb mű dolgok amibe a szolit is besorolom. Szerintem oltári ronda tud lenni, ha valaki mondjuk sötétszőke barna vagy fekete haját kiszőkíti és amikor nő le... Szörnyű.. :S
Én elsőként az arcot szoktam megnézni egy nőn. Teljesen mindegy szerintem milyen a haja színe stb, ha szép az arca, ápolt, lehet vele értelmesen kommunikálni stb.
Nekem az az ideálom aki nem akar többet mutatni magából mint ami.
Tehát nálam már a platina szöszi hajaddal kiverted a biztosítékot. Amúgy a szőkéhez jobban illik a fehér bőr mint a barna.
De ez csak az én véleményem.
Platina vagy sötétebb szőke haj+sötét,napbarnított bőr.
Sötét barna haj+fehér bőr. Én ilyen kombinációkat szoktam látni.De a szőke haj világos bőrrel is szép,csak a világos szín már magában sápaszt.
Könyörgöm a platina szőke haj már évek óta nem divat! Hihetetlen, hogy vannak még nők, akik ennek ellenére ezt erőltetik! :D
Szolizott bőrrel meg kifejezetten ciki...
Pár év és totál szétroncsolódik majd a hajatok, amit majd (ha megjött az eszetek és abbahagyjátok) újabb eltelt évek alatt fogtok tudni helyrehozni. Mindig egyre többet kell majd levágni belőle, mert folyton törni fog a vége, és összhatásában egy száraz kóróra emlékeztet az egész!
Az én fodrászom pl. nem is csinál már platina hajat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!