Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Ennyire fontos...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ennyire fontos nektek a nyalás?

Figyelt kérdés
Nagyon sok válasznál tapasztalom azt, hogy az illető kvázi otthagyna ha nem nyalhatna ki.Én személy szerint utálom ha nyalnak, de szopni viszont imádok jó hosszan (ált. 50 perc/ameddig bírják) és az anális szexet is szeretem. Tényleg ennyire fontos az is hogy kinyaljátok a lányt még akkor is ha (mint esetemben) más téren bevállalósabb?
2016. jún. 27. 11:19
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes, mert egy csomó olyan kérdéssel találkozok itt, hogy "A párom nem akar kinyalni, de a szopást elvárja, mit csináljak?"

És nekem ezek bicskanyitogatóak. Én addig biztos nem szopok, amíg nincs kinyalva a puncim, anélkül nekem nincs szexuális élet.

Nem vagyunk egyformák.

2016. jún. 27. 12:13
 12/20 anonim ***** válasza:
Imádok nyalni, de ha ilyen kérése lenne a nőnek, akkor megoldanánk nélküle. Mondjuk helyette párszor elspriccelnék a popsilyukában. :D
2016. jún. 27. 12:15
 13/20 anonim ***** válasza:
Nekem nem igazán (orált kapni sem az), de volt egy barátnőm aki "szégyellte" magát így nem engedte, ami eléggé beindított és annál jobban akartam, volt is pár alkalom mikor felcsaptam az asztalra, utána még 1-2 percig próbált "ellenállni" később már a fejem nyomta magához :). De legközelebb ugyanúgy nem engedte..
2016. jún. 27. 12:23
 14/20 anonim ***** válasza:

az egy más fajta élvezetet ad, de a szexben a közös örömöket keresem...

23F

2016. jún. 27. 13:32
 15/20 anonim ***** válasza:
#10-es "Van egy ilyen hülye fétisem, hogy kölcsönösség," ha mar ez is fetisnek szamit akkor gond van...
2016. jún. 27. 14:00
 16/20 anonim ***** válasza:
Ha a csaj nem szeret szopni akkpr nem szeret ettol meg osszejovok vele de ha mar nyalni nem enged akkor mar nem jonnek vele ossze. Maniam a nyalas akar punci akar segg akar talp. Mindegy csak valamit nyaljak a non :)
2016. jún. 27. 14:05
 17/20 anonim ***** válasza:

15-ös,

az itteni szexkultúrát elnézve sajnos lassan annak számít...

10. vagyok

2016. jún. 27. 14:08
 18/20 anonim ***** válasza:
Én is szeretek nyalni, de ezért nem hagynék ott senkit, mert nem szeretné. Akkor másképp okozok neki örömet. 36F
2016. jún. 27. 14:16
 19/20 anonim ***** válasza:

Én szeretem ha ráülnek az arcomra, és nyalatnak. :D

Viszont simán elvagyok nélküle is. 28F

2016. jún. 27. 14:16
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Ha semmiképp sem szeretné egy nő, akkor nem nyalom ki magam miatt, nem gond. De ahogy előttem is írtak, szerintem is csak az a csaj nem szereti, akit még nem nyaltak ki rendesen. Legalábbis az utóbbi 5-6 évben minden nő elment a nyelvemtől mikor az volt a cél, tehát furcsállnám, ha valaki nem kérne ebből, de rá van bízva.:)

Mindenesetre egy kis popsiszexszel is elüthetjük az időt, nem gond.:)

2016. jún. 27. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!