Nyalás? Mit kell róla tudni, mi a fontos?
Figyelt kérdés
Izgató ha közbe ujjazás is van? Hogy kell jól csinálni??2010. márc. 14. 22:30
3/11 anonim válasza:
igen,nagyon izgató,ha orálisan kényezteted a csiklót és közben ujjazod is.
4/11 anonim válasza:
Pl ha tudnád mi mindent kaphatsz el a cunnilingustól,lehet nem lenne kedved a nyaláshoz
5/11 anonim válasza:
először ne térj egyből a lényegre,csókolgasd a belső combjait a lánynak,majd a bugyin keresztül a nemiszervét.az naggggyon jó érzés.légy nagyon óvatos és először lassan csináld.aztán tedd félre a bugyit,vagy vedd le,és utána már jöhet a csikló.először csak lassan csináld szerintem,s aztán egyre gyorsabban,és egy bizonyos ritmust vegyél fel,egészen az orgazmusig.persze nem kell egész végig csak a csikót izgatni,olykor például "benyalhatsz" a lánynak,mert az nagyon izgi ám.
6/11 anonim válasza:
az előttem író nagyon jól leírta... sokkal többet nem tudok róla elmondani.
én pl nem szeretem ha "benyal" csak ha a csiklómat nyalogatja. nagyon izgató tud lenni ha közben az ujjával még a G-pontot is izgatja, vagy ha gyorsan ki - be húzza
7/11 anonim válasza:
22:45 tényleg hát ha közben ujjaz is az a legjobb érzés a pettingnél!!!!!!!!!mondjuk én azt kedveltem, amikor csak lassan mozgott a barátom ujja.
8/11 anonim válasza:
22:38
Mint ha a barátom írta volna...:)
9/11 anonim válasza:
Meg próbálkozhatsz az abc vel is! Csak az I re tegyél pontot is. Eddigi nőim imádták!
10/11 anonim válasza:
Én szeretem az ujjazás-nyalás kombót:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!