Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Ennyire fontos...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ennyire fontos nektek a nyalás?

Figyelt kérdés
Nagyon sok válasznál tapasztalom azt, hogy az illető kvázi otthagyna ha nem nyalhatna ki.Én személy szerint utálom ha nyalnak, de szopni viszont imádok jó hosszan (ált. 50 perc/ameddig bírják) és az anális szexet is szeretem. Tényleg ennyire fontos az is hogy kinyaljátok a lányt még akkor is ha (mint esetemben) más téren bevállalósabb?
2016. jún. 27. 11:19
1 2
 1/20 CptTomato ***** válasza:
Lánytól függ.. ha nm szereti nem csinálom, a lényeg hogy neki is jó legyen.
2016. jún. 27. 11:20
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok férfi,de nőként az a véleményem,de lehet tévedek,csak az a nő utálja a nyalást,akit még nem nyaltak ki jól :))
2016. jún. 27. 11:24
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem fontos, de a párom szereti, így aztán szeretm csinálni, mert látom, hogy élvezi ennyi.
2016. jún. 27. 11:25
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Inkább azt helyezem előtérbe ami neki jó és amit élvez!Az egy plussz ha élvezz....
2016. jún. 27. 11:26
 5/20 A kérdező kommentje:
igen ezt sokszor hallottam már hogy biztos nem nyaltak ki jól de nem erről van szó. egyszerűen nem tudom elviselni, mondanám hogy semleges de nem, mert kifejezetten kellemetlen számomra
2016. jún. 27. 11:32
 6/20 anonim ***** válasza:
19%
Annyira nem. A szopást viszont elvárom.
2016. jún. 27. 11:35
 7/20 A kérdező kommentje:
sosem értettem azokat a nőket akik nem szeretnek szopni de ez a mondat még nekem is zavaró. ha szereted a lányt de nem hajlandó leszopni, kidobod? modjuk ez magán ügy csak érdekel
2016. jún. 27. 11:38
 8/20 anonim ***** válasza:

Az exem utalta szerintem csinalni, rosszul is esett :(

Mert en mindig csinaltam visszont.

Vannak azert kivetelek...

2016. jún. 27. 11:55
 9/20 anonim ***** válasza:
40%

Nem dobom ki mert össze se jövök vele mert ez szexualitás frusztrációhoz és veszekedéshez vezet.

Nem kötelező cumizni, nekem meg nem kötelező ezt elviselni.

2016. jún. 27. 12:01
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

Van egy ilyen hülye fétisem, hogy kölcsönösség, eleinte biztos zavarna. Szóval nagyon meggyőzőnek kellene lenned, hogy ne akarjak nyalni. na meg ott van a több menetes játék. Nekem, pl nagyon bevált az az együttlét ami először szopás végig, majd nyalás végig, és utána dugás, így a nyalás alatt pont elég időm van regenerálódni. De persze ez kiküszöbölhető azért.

A második jókat mondott, de lehet te vagy az a tényleg nagyon ritka kivétel akinek sehogy se jó.

28/f

2016. jún. 27. 12:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!