Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi szexpartneretek volt és kb meddig tartottak ezek a kapcsolatok?
Figyelt kérdés
Csak kiváncsi vagyok, kort és nemet is írjatok meg milyen jellegű volt a kapcsolat(komoly,csak szexkapcsolat,egyéjszakás).Meg voltatok-e több hónap vagy év kihagyás után ugyanazzal az emberrel?2016. jún. 25. 20:30
1/14 anonim válasza:
jó lenne ha lenne szexpartnerem :) 21F BP
2/14 anonim válasza:
Nem sok.
Épp lányt keresnénk harmadiknak,nehéz.
25f,16l
3/14 anonim válasza:
Volt szexkapcsolatom. Igen voltunk 2 hónap kihagyásával is. Fél évig tartott csak szex
22f
4/14 anonim válasza:
9, volt akivel évekig együtt voltam, volt akikkel hónapokig, de voltak egyalkalmas együttlétek. 36N
5/14 anonim válasza:
Volt egy szexkapcsolatom kb 5 évig tartott. Kisebb-nagyobb megszakìtással ,mert nekem lett barátom ,szakìtottunk pasimmal,aztän újra elkezdtünk szexelni. 25/N
6/14 A kérdező kommentje:
5ös ha 5 évig szexelgettek akkor miért nem jöttetek össze komoly kapcsolatra,nem lett senki szerelmes a másikba?
2016. jún. 25. 21:04
8/14 anonim válasza:
Egy szexpartnerem volt, egy évig tartott. 21/l
9/14 anonim válasza:
Szexpartner nem volt. Eddig 3 férfivel szexeltem és mind a 3 párom volt. 1. 10 hónapig tartott vele vesztettem el a szűzességemet. A 2. 7 hónap. A 3.-al még mai napig együtt vagyok 1,5 éve vagyunk együtt és jelenleg gyermeket várok ;) 22 N
10/14 anonim válasza:
6 mert nős volt. De nekem nem kellene ilyen fèrfi mint amilyen ő komolyabbra! De jó volt vele az ágyba és ennyi! Ilyen alak nem kéne! 5-ös voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!