Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak! Ti mit szólnátok, ha a szexpartneretek ezt kérné tőletek?
Hogy legyetek vele durvábbak és csináljátok vadabbul , a végén pedig keményen sz,.assátok meg utána pedig a szájába menjen el és néha rácsaphatna a feneketekre.
Mit gondolnátok utána lányról?
Nem sértődnétek meg?
Komolyakat,kössz!
25/L
Az illetőt azonnal elvenném feleségül.
(elég komoly?)
azért szexpartner, hogy bármit el merjen mondani, amit szeretne. és feltételezhetően azért vagyunk szexpartnerek, mert hasonló az érdeklődési kör. tehát gond nélkül megtenném :-)
mi a gond? te még nem mertél ilyesmire célozni?
Szia, szerintem ebben semmi durva nincs. Mi az összes exeimmel ilyesmiket csináltunk, sőt durvábbakat is. Számunkra ez belefért a testiségbe. Mindenkinél más. Az én ízlésem alapján te alap dolgokat írtál, semmi extrát, szóval, ha én lennék a szexpartnered, akkor ezeket simán leokéznám neked, és dehogy sértődnék meg, tetszene is. Rólad pedig azt gondolnám, hogy egy nyitott, perverz nő vagy, és lehet folytatása ennek a szexkapcsolatnak, még több és még keményebb aktusokkal.
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!