Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok, ha a barátnőtök bejelentené, hogy szereti a csúnya beszédet szex közben?
Figyelt kérdés
2016. febr. 18. 14:39
1/14 anonim válasza:
a cenzúra szűrőn nem menne át az a szöveg :D
22F
2/14 anonim válasza:
kipróbálnánk és kiderülne, hogy én is szeretem-e. ;)
Sajnos sok nő azért éli ki mással az ilyen vágyait mert nem meri elmondani a párjának vagy éppen a párja túl suta az ágyban... és inkább elkülöníti a szexet és az érzelmet csak kiélhesse vágyait...
24/f
3/14 anonim válasza:
Én bejelentettem, hogy lehetne durvább, beszélhetne csúnyán stb, ideges lett és olyan jót szexeltünk...
5/14 anonim válasza:
Megkérdezném meddig mehetek el és következő alkalommal megkapná.
6/14 anonim válasza:
- Mondj valami igazán mocskosat!
- Konyha!
7/14 Igen, én vagyok! :) válasza:
Az kizárt dolog mert már rég felhoztam volna.
8/14 anonim válasza:
Egyszer egy csaj erre kért, hogy írjam le neki hogy mit mondanék mert majd így akarná hogy beszéljek vele szex közben. Erre kiakadt hogy ne alázzam már meg... Kb. ennyi esze volt. Nem is dugtam meg többet. Annyira idegesítően ostoba volt!
9/14 anonim válasza:
B...sszunk a f..szommal keményen te mocskos r..ngyó! Amíg meg nem gyullad az a k..rva p...csád..........stb
10/14 anonim válasza:
Nagyon béna vagyok az ilyenekben, szóval zavarban lennék és sajnálnám, hogy valószínűleg ezen igényéhez képtelen lennék felnőni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!