Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam meg neki, hogy a csúnya beszéd engem nem izgat szex közben?
Barátom az utóbbi időben elkezdett csúnyán beszélni szex közben, ami engem nagyon zavar. Próbáltam megszokni, mert tudom, hogy neki ez nagyon izgató, de egyszerűen nem megy. Mindig bánt mikor riban*-nak és hasonlóknak hív, még ha elméletben tudom, hogy igazából nem gondolja ezt rólam. Mindig teljesen kizökkent a hangulatból, és utána már nem tudom igazán élvezni az egészet.
Hogy mondjam meg neki, hogy ez nekem így nem jó? Nem akarom megbántani azzal, hogy leszólom a fantáziáit, de nekem ez nem megy. Mit csináljak?
ezt így ahogy ide leírtad
feketén -fehéren
ő is szóból ért és gondolom jó szexet akar neked
Keress kompromisszumot. Szerintem mondd meg neki egészen nyugodtan, de közben keress valami mást amivel kedvére tehetsz az ágyban és számodra elfogadhatóbb.
Így nem fogja azt érezni, hogy szimplán elutasítod a fantáziáját, sőt ha elég ötletes vagy egy percig se fogja bánni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!