Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Most mi legyen? A pasim...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mi legyen? A pasim megcsalt a lejobb barátnőmmel.

Figyelt kérdés

Na, szóval az történt, hogy kiderült, hogy a pasim megcsalt a legjobb barátnőmmel úgyhogy mind a kettőt elküldtem a p*cs*ba, mert k*rvára elegem lett belőlük, totál szívf**zt kaptam az egésztől, még most is bennem van az ideg.

Mégis ki akar olyan pasival kú*ni, aki mindenkivel összeb***sza a levet?

Erre unokahúgom írja, hogy hát szerinte h*lyeséget csináltam, mert ez az eset csak egyszer történt meg, és igazán megbocsáthatnék mindkettőjüknek. Úgyhogy most dilemmában vagyok.

Ti mit tennétek? Megbocsátanátok ilyen helyzetben és adnátok még egy esélyt a pasitoknak és a legjobb barátnőtöknek? Mit gondoltok erről?

L/21

2016. jún. 25. 11:46
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Ezért is veszélyesek ezek a legjobb barátnők, nem hiába nincs nekem már egy pár éve. Velem is hasonló történt, mindkettőt elküldtem a fenébe, az ilyen seb megmarad és szerintem ezt szinte lehetetlen (sőt nem is kell) megbocsátani.

24/L

2016. jún. 25. 13:07
 12/18 anonim ***** válasza:
Nem csalt meg a legjobb barátnőddel! Egy selejt húsdarabbal csalt meg! Egy legjobb barátnő nem ilyen. Unokahúgodra csak akkor halgass, hogy ha szeretnél még ilyet átélni :) de szerintem ne és élj boldogan :)
2016. jún. 25. 13:39
 13/18 anonim ***** válasza:
Én nem bocsátanék meg.
2016. jún. 25. 13:53
 14/18 anonim ***** válasza:
Valami mást keresett amit nem kapott meg így alapból jövőtlen ez a kapcsolat.
2016. jún. 25. 13:55
 15/18 anonim ***** válasza:

És a drága unokahúgodat csalták már meg?

És mert ő azt mondta akkor most komolyan lenyelsz egy ekkora szemét húzást?

Gratulálok.

2016. jún. 25. 14:26
 16/18 anonim ***** válasza:
Kívül tágasabb.
2016. jún. 25. 14:43
 17/18 anonim ***** válasza:

Mondjuk, az közhely ,ha egyszer megteszi, akkor máskor is...van eset,hogy tanul belőle.Én megbocsátottam megcsalást, 23 év házasság után, és nem bántam meg.

De itt én is azt mondom, hogy mind a kettővel szakítsd meg a kapcsolatot,végleg, mert elárultak.

Fogd fel úgy, hogy jobb hogy hamar kibújt a szög a zsákból...

X év kapcsolat,házasság gyerek után sokkal rosszabb lenne, ha kiderülne...

fel a fejjel, fiatal vagy még.

2016. jún. 25. 17:49
 18/18 anonim ***** válasza:

Úristen nem...!

Sőt az a tény, hogy a "legjobb barátnőddel" még csak rá is tesz egy lapáttal. Milyen legjobb barátnő az ilyen....

Megszakítanám mindkettejükkel a kapcsolatot.

2016. jún. 25. 23:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!