Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mi legyen? A pasim megcsalt a lejobb barátnőmmel.
Na, szóval az történt, hogy kiderült, hogy a pasim megcsalt a legjobb barátnőmmel úgyhogy mind a kettőt elküldtem a p*cs*ba, mert k*rvára elegem lett belőlük, totál szívf**zt kaptam az egésztől, még most is bennem van az ideg.
Mégis ki akar olyan pasival kú*ni, aki mindenkivel összeb***sza a levet?
Erre unokahúgom írja, hogy hát szerinte h*lyeséget csináltam, mert ez az eset csak egyszer történt meg, és igazán megbocsáthatnék mindkettőjüknek. Úgyhogy most dilemmában vagyok.
Ti mit tennétek? Megbocsátanátok ilyen helyzetben és adnátok még egy esélyt a pasitoknak és a legjobb barátnőtöknek? Mit gondoltok erről?
L/21
Ezért is veszélyesek ezek a legjobb barátnők, nem hiába nincs nekem már egy pár éve. Velem is hasonló történt, mindkettőt elküldtem a fenébe, az ilyen seb megmarad és szerintem ezt szinte lehetetlen (sőt nem is kell) megbocsátani.
24/L
És a drága unokahúgodat csalták már meg?
És mert ő azt mondta akkor most komolyan lenyelsz egy ekkora szemét húzást?
Gratulálok.
Mondjuk, az közhely ,ha egyszer megteszi, akkor máskor is...van eset,hogy tanul belőle.Én megbocsátottam megcsalást, 23 év házasság után, és nem bántam meg.
De itt én is azt mondom, hogy mind a kettővel szakítsd meg a kapcsolatot,végleg, mert elárultak.
Fogd fel úgy, hogy jobb hogy hamar kibújt a szög a zsákból...
X év kapcsolat,házasság gyerek után sokkal rosszabb lenne, ha kiderülne...
fel a fejjel, fiatal vagy még.
Úristen nem...!
Sőt az a tény, hogy a "legjobb barátnőddel" még csak rá is tesz egy lapáttal. Milyen legjobb barátnő az ilyen....
Megszakítanám mindkettejükkel a kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!