Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mi legyen? A pasim megcsalt a lejobb barátnőmmel.
Na, szóval az történt, hogy kiderült, hogy a pasim megcsalt a legjobb barátnőmmel úgyhogy mind a kettőt elküldtem a p*cs*ba, mert k*rvára elegem lett belőlük, totál szívf**zt kaptam az egésztől, még most is bennem van az ideg.
Mégis ki akar olyan pasival kú*ni, aki mindenkivel összeb***sza a levet?
Erre unokahúgom írja, hogy hát szerinte h*lyeséget csináltam, mert ez az eset csak egyszer történt meg, és igazán megbocsáthatnék mindkettőjüknek. Úgyhogy most dilemmában vagyok.
Ti mit tennétek? Megbocsátanátok ilyen helyzetben és adnátok még egy esélyt a pasitoknak és a legjobb barátnőtöknek? Mit gondoltok erről?
L/21
Mindkettőt takarítanám el a francba.
A pasi meg örüljön hogy megúszta ennyivel.
Esélyt nem adnék egyiknek se, nem kell hogy mégegyszer előforduljon.
Egyébként is, ez a te döntésed, ne hagyd hogy más befolyásoljon hogy ha te ezt érzed helyesnek.
Lapátra mindkettővel! Te meg éld az életed nélkülük! Legyenek boldogok együtt.
Az unokahúgod mennyi idős? Neki vannak ilyen tapasztalatai? Na hagyjuk már!
En sem bocsatanek meg egyiknek sem. Jol tetted, hogy elkuldted oket a francba.
Unokahugod hany eves? Ne hallgass ra.
Kutyából nem lesz szalonna. Ha egyszer megtörtént, akkor többször is megfog.
Ráadásul súlyosbító körülmény, hogy a legjobb barátnőddel tette.
Az ilyen tényleg legjobb barátnő?
Na mindegy, szerintem az "egyszeri eset" nem csak egy eset. Később képes lennél megbízni bármelyikben a kettő közül?
Szerintem nem...
Ráadásul lehet hogy nem most csinálták először, csak most buktak le.
Így tönkre ment egy barátság és egy szerelem, ami ahogy látod mindkettőnél rosszul működött.
Én a haverjaim csaját se dugnám meg, nem hogy "legjobb" barátét...
Ugyanígy a pasid, tudhatta hogy megcsalás, és pont olyannal, aki neked fontos volt?
Mindkettő rohhadék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!