Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti mit szólnátok hozzá, ha egy nő megszoptatna titeket? Hogyan reagálnátok, ha a melléből tej is jönne?
Figyelt kérdés
2016. jún. 24. 22:06
11/25 anonim válasza:
több ilyen partnerem is volt. Imádtam szopni a tejüket. Volt aki megváltónak hívott... mert így nem durrant be a maradéktól. De persze a férjük eléggé vigyázta őket... De javaslom mindenkinek, duplán izgató érzés ;) Szóval hajrááá...
12/25 anonim válasza:
A barátnőmnek rengeteg teje volt, rendszeresen és módszeresen szopcsiztam a tejcsijét - nekem ízlett...
14/25 anonim válasza:
Éljen a tejes melleket élvezettel szoptató és szopizók klubbja...remélem egyre többen leszünk :)
15/25 anonim válasza:
Engem nagyon izgatna ès tetszene a dolog!
Szívesen talalkoznék veled...
16/25 anonim válasza:
Ismerős pasi nagyon meglepődött.
De tetszett neki. ( mondjuk tudta h szopizik a fiam.)
17/25 anonim válasza:
hát nem tudom ti hogy vagytok vele,én majdnem 1 évig csináltam,és imádtam! mondhatni ezen nőttem fel,merthogy tényleg
18/25 anonim válasza:
Meghiszem azt hogy tetszett neki!!
19/25 anonim válasza:
Jöhet de utana a farkam hasznalom 16cm ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!