Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nőtársaim! Teljesen őszintén,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőtársaim! Teljesen őszintén, nektek egyéjszakásban szokott orgazmusotok lenni?

Figyelt kérdés

Én élvezem, de elmenni még nem mentem el soha.

Minden válaszolónak megy a zöld pacsi! :)

2016. jún. 20. 22:07
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
10# vagyok! Vannak barátnőim akik váltig állítják, hogy nekik simán van egy vadidegennel is, vagy korai Szexkapcsolatban... Hát nem tudom. Az egyiküket ismerem annyira, hogy szerintem nem is tudja mikor van orgazmusa és az a karakter akinek minden jó és mindegy, szerintem csak ráfogja. Baromi szégyenlős típus, sötétben, takaró alatt, félig felöltözve szexel,irtózik pl. hogy leszopjon egy Palit, csak nagy imádkozások között hajlandó rá. Nekem ne mondja, hogy így simán orgazmusa van!:) Szóval nő és pasi függő is!
2016. jún. 21. 09:33
 12/12 anonim ***** válasza:
Azért elég ritka lehet, aki mindig jó pasikat fog ki.
2016. jún. 21. 11:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!