Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőtársaim! Teljesen őszintén, nektek egyéjszakásban szokott orgazmusotok lenni?
Én élvezem, de elmenni még nem mentem el soha.
Minden válaszolónak megy a zöld pacsi! :)
A "szokott" az eros kifejezes, mert eddig 3 ilyenem volt es csak az egyik partneremmel volt orgazmusom, vele viszont tobbszor is. Szoval, tenyleg partnerfuggo.
23N
Élőben panaszkodnak a lányok (nem az én barátnőim, másokéi...), hogy kb életükben nem mentek el, még hosszú távú kapcsolatokban sem, pedig mindent megpróbáltak.
De szerencsére a Gyikon mindenki mindig elmegy! Még egyéjszakásban is! :D
Nőtől is függ ám, nem csak a pasitól. Pl aki még normális kapcsolatban sem tud elélvezni, annak egyéjszakás dugásnál sem fog menni.
A férfi részéről pedig nem tapasztalat kérdése, hanem érzésé. Van aki ügyetlen, érzéketlen és önző, és van aki olyan mint én, hogy még egy vadidegen nőt is úgy kezel, mintha a legféltettebb kincse lenne.
Nem igazán. Mondjuk nem egyéjszakás kaland feltétlenül, mert 2x szexeltünk már. Azt nem mondom, hogy nem jó, főleg az orális szex, de orgazmusom nincs. Igazából nem is várom, hogy legyen, mert nekem nem megy az olyan egyszerűen, főleg akibe nem vagyok szerelmes azzal. De alapvetően engem már a csókolózás, simogatás, orális szex is boldoggá tesz, nem kattogok annyit az orgazmuson.
Szerintem ne stresszelj ezen, mert csak rosszabb lesz. Élvezd, aztán majd lesz valahogyan! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!