Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tényleg r. ibanc dolog volt,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg r. ibanc dolog volt, amit tettem?

Figyelt kérdés

Nemrég szakítottunk a barátommal, 10 hónapig voltunk együtt.

A szakítás után 1 héttel mentünk ki barátokkal Franciaországba, ahol első este sikerült lefeküdnöm egy sráccal. Alapjáraton nem bántam meg, de utána valamiért eszembe jutott a volt barátom, és nagyon rosszul érzem magam a dolog miatt. (nem szeretem már, meg semmi, de mégis...)

Ja meg mellesleg visszahallottam, hogy mekkora k.urva vagyok, ennyit ért nekem az a kapcsolat, stb. A volt barátom is megtudta, egy félreérthetetlen FB posztnak köszönhetően...

Ez tényleg ennyire gáz? Bocsánatot kéne kérnem az exemtől?

18L

2016. jún. 19. 23:17
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
78%

Nem értem..ha ilyen esetben egy lányt d.gnak meg akkor r..anc, de ha egy fiú fekszik le egy lánnyal hasonló szituban akkor az ügyes? Vagy okos? Nagyfiú?

Szerintem amíg belül el tudod rendezni addig nincsen baj. Te éled az életed, nem más helyetted. Szóval ez rajtad múlik. Hogy én mit tennék (ha nő lennék)? Semmit.

2016. jún. 19. 23:42
 12/19 anonim ***** válasza:
0%
Ismerkedünk?
2016. jún. 20. 00:30
 13/19 anonim ***** válasza:
Nem volt az, csak minek kell világgá kürtölni?
2016. jún. 20. 00:37
 14/19 anonim ***** válasza:
Azóta már visszajöttetek Franciaországból?
2016. jún. 20. 00:53
 15/19 A kérdező kommentje:
Persze
2016. jún. 20. 01:46
 16/19 anonim ***** válasza:

Az hát.

Itthon neg gondolom játszod a jó kislányt. Hány felesbe kerültél?

2016. jún. 20. 07:43
 17/19 anonim ***** válasza:

Jaj most miér ri banc már azonnal, azért mert lefeküdt vkivel?

nem is jártatok, semmi köze

2016. jún. 20. 07:46
 18/19 anonim ***** válasza:

Hogy volt ez a fb poszt? :D

Amúgy csak elég belegondolnod abba, hogy ezt milyen lehetett megtudni a volt barátodnak, főleg, hogy már az első este ez történt.. Szóval 10hónap után 1hétre rá rögtön.. Necces :)

De persze függ attól is h milyen viszonyban voltatok, h váltatok el. Mert h már sehogy nem kötődsz hozzá az erősen látszódik.

2016. jún. 20. 10:04
 19/19 anonim ***** válasza:
Az gáz,h szakítás után legalább 2 hetet nem bírtál várni a szexel. Úgy érezhette az exed jogosan ,h nem is ért a kapcsolatotok semmit ha ilyen könnyen továbblépsz. Az is gáz ,hogy vagy te teszel fel vagy eltűröd, hogy mások olyan képeket tegyenek fel facebookra ami "félreérthetetlen". Bocsánatot ne kérj ,nem tartozol neki de az ilyeneket csinálhatnád diszkrétebben kicsit. Ettől az egésztől teljesen függetlenül maga a tény, h az első éjszaka megdugatod magad az tesz igazán ribivé de ez alapvetően nem baj!
2016. jún. 21. 09:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!