Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg r. ibanc dolog volt, amit tettem?
Nemrég szakítottunk a barátommal, 10 hónapig voltunk együtt.
A szakítás után 1 héttel mentünk ki barátokkal Franciaországba, ahol első este sikerült lefeküdnöm egy sráccal. Alapjáraton nem bántam meg, de utána valamiért eszembe jutott a volt barátom, és nagyon rosszul érzem magam a dolog miatt. (nem szeretem már, meg semmi, de mégis...)
Ja meg mellesleg visszahallottam, hogy mekkora k.urva vagyok, ennyit ért nekem az a kapcsolat, stb. A volt barátom is megtudta, egy félreérthetetlen FB posztnak köszönhetően...
Ez tényleg ennyire gáz? Bocsánatot kéne kérnem az exemtől?
18L
Nem értem..ha ilyen esetben egy lányt d.gnak meg akkor r..anc, de ha egy fiú fekszik le egy lánnyal hasonló szituban akkor az ügyes? Vagy okos? Nagyfiú?
Szerintem amíg belül el tudod rendezni addig nincsen baj. Te éled az életed, nem más helyetted. Szóval ez rajtad múlik. Hogy én mit tennék (ha nő lennék)? Semmit.
Az hát.
Itthon neg gondolom játszod a jó kislányt. Hány felesbe kerültél?
Jaj most miér ri banc már azonnal, azért mert lefeküdt vkivel?
nem is jártatok, semmi köze
Hogy volt ez a fb poszt? :D
Amúgy csak elég belegondolnod abba, hogy ezt milyen lehetett megtudni a volt barátodnak, főleg, hogy már az első este ez történt.. Szóval 10hónap után 1hétre rá rögtön.. Necces :)
De persze függ attól is h milyen viszonyban voltatok, h váltatok el. Mert h már sehogy nem kötődsz hozzá az erősen látszódik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!