Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mit szolnátok?
Figyelt kérdés
Mit szolnal ha lenne pasid es setalnatok ejjel a balatonparton es betamadna 3 fiu benneteket hogy ha nem dugsz veluk nagyon megverik a pasid?2016. jún. 19. 18:32
1/6 anonim válasza:
Én hagynám, hogy összeverjék. Ha csak nem valami istenkirály helyes fiúk lennének, mert akkor dugnék velük.
2/6 anonim válasza:
Ilyen helyzetben valószinüleg ha nem akarom akkor is megtörténne a dolog, plusz még a pasimat is megvernék
3/6 anonim válasza:
Van Pasim elég erős ahhoz hogy meg védjen. Történt már hasonló városban akkor a kulcstartómon lévő bicskával tökönszúrtam 2 pasit a másik kettőt párom elintézte. Nem kell engem se félteni. Még jó hogy járok Krav Magára. Jah és természetesen Rendet hívtunk ;) Mivel önvédelem volt nek lett semmi bajom abból hogy tökönszúrtam őket és mivel párom védett engem ellene se lett semmi azért mert elintézte őket.... De ki az aki ilyen beteg dolgokon filozofál? Ezzel rá kényszeríteni egy nőt a szexre. Ha azzal fenyegetnek hogy fejbe lőnek akkor inkább löjenek le de nem alázom meg magam. 22 / L
5/6 anonim válasza:
Szerintem ha megerőszakolhatnának akkor is megvernék a pasim vagy mindkettőnket. Szóval a futást választanám, meg azt hogy megpróbálunk szembeszállni ha nem lehet futni. Amúgy azt nem gondolod ugye, hogy a barátom nézné ahogy megerőszakolnak?
6/6 anonim válasza:
Ha férfi a párod, akkor annyit mond, hogy fuss és legalább feltartja őket, míg te tisztes távolba jutsz és segítséget hívsz! Mert nyilván nem csak elfutsz, hanem szerzel valakit! Ha ő tud elfutni, akkor is siet vissza bárkivel, hogy segítsen! Ha bátrabb vagy összenéztek, kést elő és együtt vágjátok el a rühes fattyak torkát! :)
23l, nálam mindig van kés ilyen helyzetekre.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!