Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, nők! Orális szex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők! Orális szex esetén, ha a férfi elkezdené nyalni az ánuszotokat is, mit szólnátok hozzá?

Figyelt kérdés
Egyáltalán van olyan, aki nem örülne neki?
2016. jún. 18. 14:26
 1/4 anonim ***** válasza:
Imádnám,amugy is szeretem,ha popsi a tema..
2016. jún. 18. 14:30
 2/4 anonim ***** válasza:
Mikor először történt ilyen, zavarba jöttem és meglepődtem, nehezen tudtam elengedni magam. Aztán kiderült, hogy ez egyébként nagyon jó érzés, nagyon bejön, szóval azóta ha ilyen történne, nem reagálnék különösképp sehogy, örülnék :)
2016. jún. 18. 14:31
 3/4 anonim ***** válasza:
Volt már ilyen élveztem. Én is viszonoznám.
2016. jún. 18. 16:12
 4/4 anonim ***** válasza:

Szégyenlős vagyok, szóval ha hirtelen ott kezdené el csinálni, valószínűleg annyira váratlanul érne, hogy megijednék, és azonnal összezárnám a lábaim. Ami egy kicsit kellemetlen lehet számára, mivel ott a feje.

Egyébként én nem szeretem, számomra tabu, bármilyen jó is lehet. :)

2016. jún. 18. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!