Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Most akkor ribi vagyok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor ribi vagyok?

Figyelt kérdés

Összejöttem 1 helyes fiùval akivel az első randin màr csòkolòztunk . Amikor màsodjàra talàlkoztunk màr oda nyùlt ahova nem kellett volna , de èn nem szoltam rà... elèg hamar ràvezetett a szexre tegnap nàlla voltam es lefekudtem az àgyàra idejött csókolòzni ès leakarta huzni a nadràgom ,,de azt mondtam hogy megjött nekem ìgy nem akarok szexelni , erre ő levette a gatyàjàt ès hàt .. a kezembe nyomta a farkà èn meg leszoptam . Ezèrt legyen bűntudatom ?

Könnyűvèrű vagyok ?

2016. jún. 18. 16:36
 1/10 A kérdező kommentje:
18 làny
2016. jún. 18. 16:37
 2/10 anonim ***** válasza:

attól függ hány éves vagy, meg h hányszor csináltál már ilyet.

De egyébként miért az itt lévők véleménye érdekel?

2016. jún. 18. 16:37
 3/10 anonim ***** válasza:
ja már látom.. háát..
2016. jún. 18. 16:38
 4/10 A kérdező kommentje:
Attol fèlek ha megdug otthagy engem.
2016. jún. 18. 16:39
 5/10 anonim ***** válasza:
Személyszerint nekem szimpi vagy. Küldj privátot 25f :)
2016. jún. 18. 16:40
 6/10 anonim ***** válasza:
Én úgy fogalmaznék, hogy Te is szereted a szexet és engedtél a vágyaidnak!
2016. jún. 18. 16:53
 7/10 anonim ***** válasza:
Az vagy.
2016. jún. 18. 17:52
 8/10 András955 ***** válasza:
Nem feltétlenül vagy ribi, csak a leírás alapján úgy tűnik, hogy a srác szándékai nem komolyabbak a szexnél, ugyhogy szerintem vigyázz vele, ha fontosabb lennél neki, akkor nem erőltetné ennyire agresszívan és hamar a dolgot.
2016. jún. 18. 18:06
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem, csak hülye vagy hogy hagytad magad megszájaztatni
2016. jún. 18. 18:29
 10/10 anonim ***** válasza:

könnyűvérű az, aki könnyen kapható a szexre. te meg alig ismerted a srácot, mikor orálisan szexeltél vele, vagyis elég könnyen kapható voltál rá és ha így állsz hozzá, akkor hamarosan nem csak szájjal fogod csinálni. könnyűvérű vagy-e? igen. ez szerintem nem annyira vélemény kérdése.

ribi vagy-e? pontosan mit is jelent szerinted a ribi? ugyanazt, mint a könnyűvérű? akkor igen.

számít, hogy annak tartanak/neveznek-e? rajtad és a srácon kívül nem kell senkinek tudnia erről. mi is csak azért tudjuk, mert elmondtad nekünk, mi meg szerencsére nem ismerünk téged.

kell-e bűntudatodnak lennie emiatt? ha neked jó volt és azt csináltad, adtad, kaptad, amit szerettél volna, akkor nem kell bűntudatodnak lenni, élvezd és örülj neki. fiatal vagy és előtted az életet, azt teszel az életedben és az életeddel, amit te szeretnél. csak aztán ne lepődj meg rajta, hogy amit csinálsz, az hova vezet, mert a mostani cselekedeteid alapozzák meg a jövőbeli örömödet, vagy bánatodat is.

persze az, hogy most egyszer-kétszer mit teszel még nem feltétlenül jelent semmit hosszú távon. menet közben bármikor irányt változtathatsz, akár jobb, akár rosszabb irányba is. persze, ha elindultál egy irányba, akkor utána egyre nehezebb más irányba kanyasrodni, mert a megszokások, a külső hatások, a környezet és egy csomó minden terel tovább azon az úton, amerre elindultál.

ha ilyen könnyen belemész a szexbe minden sráccal, akkor a srácok csak szexre fognak használni és nem akarnak majd tőled többet. ha ez neked így jó, nem akarsz ennél többet, akkor élvezd - de azért közben vigyázz, hogy ne kapj el semmit és teherbe se ess, miközben szabadon élvezed a szexet.

viszont ha így éled az életed és ilyen könnyen belemész a szexbe bárkivel, akkor egyrészt nem nagyon fog normális kapcsolatod kialakulni és egy idő után lehet, hogy bánni fogod, hogy csak ilyen kalandjaid vannak normális kapcsolatok helyett. másrészt amellett, hogy a srácok csak szexre fognak használni, ők maguk és mások is ki fognak beszélni és egyre többen fognak könnyűvérűnek, ribinek tartani, ami egyre több dologban fog majd megmutatkozni az életedben.

bizonyos helyeken ez előnyt is jelenthet majd, akár állásokat, előléptetéseket, díjakat, jobb fizetést, kevesebb, vagy jobb munkát, jobb lehetőségeket is szerezhetsz vele magadnak, de közben mások meg fognak érte vetni és pont emiatt fognak kiközösíteni, megvetni, leszólni, elkerülni. sok szempontból lehetnek előnyei, de hátrányai is. persze nem feltétlenül kell eddig elmenned, de sokan elmennek és sokan megbánják - vannak, akik meg nem bánják meg.

a döntés a tiéd, bármit tehetsz, csak ne lepődj meg a következményein!

2016. jún. 18. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!