Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Van köztetek olyan, aki nyíltan felvállalja, hogy ribi?
Figyelt kérdés
Sok ribi van, de én még olyannal nem igazán találkoztam, aki nem pironkodott a téma kapcsán, hanem határozottan beismerte, hogy ő ribi. A kérdés természetesen nem általánosító jellegű, akinek nem inge... ;)2015. dec. 26. 23:28
1/21 anonim válasza:
Aki felvállalja hogy ribi azt éppen szurják tehát nem hiszem hogy most itt fog neked irogatni...
2/21 Igen, én vagyok! :) válasza:
Nem véletlen használom bóknak a ribi szót.:D
3/21 anonim válasza:
ezt még a legótvarabb ócska lotyó se fogja bevallani :D
4/21 anonim válasza:
És ha igen, valaki mégis bevallja? Attól még nem lehet normális ember?
5/21 Igen, én vagyok! :) válasza:
Nem vagyok nő baze.:D
6/21 A kérdező kommentje:
4-es: Itt senki sem mondta, hogy egy ribi nem lehet normális ember. :D
2015. dec. 26. 23:38
7/21 anonim válasza:
#4: A ribi és a normális ember két külön fogalom...
8/21 anonim válasza:
4-es vagyok. Nem támadóan akartam írni. De félvállalom
9/21 anonim válasza:
amelyik nő minden nap más férfival van meg tomboló korszaka van az nem normális
10/21 anonim válasza:
Szerintem még ha az is az illető megpróbálja a ribi kifejezést körülírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!