Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, miért várjátok el, hogy egy lány jól szopjon, ha köztetek sokan nem tudnak jól szopatni?
Figyelt kérdés
Igenis szopatni is tudni kell.... Csak ezt sokan nem így látjátok, és fel sem ismeritek.2015. dec. 4. 13:18
1/17 anonim válasza:
Akkor ezt most fejtsd ki légyszives 34F
2/17 anonim válasza:
Ki nemtud szopatni?
Hogyan érted ezt?
3/17 anonim válasza:
Ízlések és pofonok, drága. Sok nő nem szereti ha szopatják, vannak férfiak, akik egész életükben nem szopatnak, mert nincs rá megfelelő partnerük. Azt tudtad?
6/17 anonim válasza:
Szopat téged az élet, úgy látom....
7/17 anonim válasza:
Engem aztán ne szopasson senki.
Nyalni tudjon meg akarjon, az fontosabb.
Szopni meg szopok én magamtól, nem kell segítség.
9/17 anonim válasza:
Kérdező: egyébként van igazság abban amit írsz.
Többiek: szerintem a kérdező nem arra utal, hogy meg kell ragadni a lány fejét és -ahogy az egyik rocker ismerősöm mondja - krákogásig pumpálni a száját. Hanem arra gondol, hogy a férfiak többsége nem ad visszajelzést arról, hogy mennyire történik kedvükre valóan a pipa. Gondolom több éves kapcsolatban ez már nem gond, de az első hónapokban jól a csajoknak finom irányítás, de inkább iránymutatás.
kérdező: jól gondolom, erre utaltál?
38F
10/17 anonim válasza:
Nem tudom mit értesz szopatás alatt, az én értelmezésem az, hogy valahogy mégis ráveszem/rávezetem a csajt a szopásra, és hogy azt csinálja tisztességesen és alaposan, amikor pedig el akarná sumákolni a dolgot... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!