Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, miért várjátok el, hogy egy lány jól szopjon, ha köztetek sokan nem tudnak jól szopatni?
Szo.atnak anyám. Stop.Engem is fiam.Stop.De nekem jól esik.Stop.
Komolyra fordítva a szót.
Amúgy igazad van kérdező! De szerintem ez nem az a téma, amiről beszélni kell.Ezt gyakorlatban kell bizonyítani!!!
43F.
Na, most már tényleg érdekelne, mire gondoltál. :)
Úgy szopatni, hogy én irányítom teljesen a lányt? Vagy csak simogassam a fejét közben, meg dicsérjem? Vagy nyögjek hangosan?
Persze, ahogy egy hozzászóló írta, ízlések és pofonok.
De számomra ha leszopok egy férfit, akkor azt akarom, hogy férfias legyen!
Szóval... Nem jön be, ha egy férfi fogja magát, hanyatt fekszik, és akkor várja a dolgokat...
Ez nem túl férfias az én szemszögemből (neki nyilván az, hiszen leszopják).
Sokkal férfiasabb, ha állva maradsz, és akár meg is fogod a fejem. Persze hatalmas különbség van a vad, szájba dugás és e között. Az egyik állatias, a másik férfias. Mozoghat a csípőd is. Foghatod Te is a farkad.
Nem jön be, ha egy férfi nem határozott. " Csináld, ahogy neked jó." Ez a mondat sem túl férfias.
Akkor mond meg a pasidnak, hogy így csinálja! Ne itt buzdítsd a népet... Aztán majd jön a sok siránkozó kérdés, hogy a pasi folyton irányítani akar szopás közben.
Mért nem lehet egy kapcsolaton belül kommunikálni?
Jogos kérdés!
Nem láttam még nőt aki jól szopott volna csak úgy magátol.
A rendszeres kemény szopatas alakítja ki a tudást a nőben.
Es ezt minden szexizmus nélkül mondom.
Mindenkinek kell egy mester, aki ezt megtanítja.
Máshogy nem megy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!