Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Folyton két táborral találkozom itt: Aki azért rinyál, mert egy lány se szexel vele, a másik fele szerint meg minden mai nő ribi. Most akkor hogy is van ez?
Figyelt kérdés
2015. dec. 14. 06:13
1/22 anonim válasza:
megoldás: az a csoport, aki szerint az összes nő r_banc, elviszi az összes nőt, mi meg nem tudunk senkivel szekszelni.
2/22 anonim válasza:
Akkor én kivétel lehetek. Én ugyan is, csak arra a nőre teszem a ribi jelzőt, aki azt ki is érdemli.
3/22 anonim válasza:
A maradék meg nem ír ki barom kérdéseket...
4/22 A kérdező kommentje:
Csak barom válaszokat
2015. dec. 14. 06:40
5/22 anonim válasza:
Vannak akiknek jó külseje van, és vannak olyanok akiknek nem.
6/22 anonim válasza:
Ez a ribi / nem ribi kérdés azért érdekes... Én személy szerint többre értékelem azokat a lányokat, akikkel megköttetik az üzlet, jó esetben azt kapod és annyiért amiben megállapodtatok, utána elválnak útjaitok.
Az én szememben nagyobb ribi az, aki százezrekkel húzkodja le havonta "imádott" pasiját.
Vagy?
7/22 anonim válasza:
Mert 2 tábor van. Azok, akik ülnek egész nap a gép előtt és nem szólnak egy lányhoz sem, ezek értelem szerint nem kapnak nőt. Van a másik csoport akinek van élete, ők pedig sok nőt kapnak.
8/22 anonim válasza:
A ribik is csak azokkal a férfiakkal dugatják magukat, akik legalább az átlagos szintet megütik külsőre.
10/22 PearlDiver válasza:
Hát ki kell ábrándítsalak, mert én pl egyik táborba sem tartozom :)
Nekem épp elég az az egy lány aki szexel velem, rinyálni nem szoktam, és a ribi jelzőt sem használom. Szerintem vannak visszafogottab, meg szabadosabb lányok/nők, a kettő közötti skála is eléggé széles, én azt mondom mindenki a saját boldogságának szerzője (vagy elcseszője). Ha valakinek nem tetszik a viselkedése, hagyd ott és ne foglalkozz vele.
26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!