Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Folyton két táborral találkozo...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Folyton két táborral találkozom itt: Aki azért rinyál, mert egy lány se szexel vele, a másik fele szerint meg minden mai nő ribi. Most akkor hogy is van ez?

Figyelt kérdés

2015. dec. 14. 06:13
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Ez az oldal meg mindig a fiataloké, nyilván sok lesz közötte az aki picsog. s nem is lehet rajuk haragudni, anno 18 évesen, nekem is csak a véletlenen múlt az első csajom. Akkoriban en is sírtam a haveroknak, hogy miert nincs meg csajom, ennyire ronda lennék. Egyszerűen nincs minta a fiatalok elott mit csináljanak, hogyan kell "bánni" egy nővel, hogyan kell flortolni stb. A minden no ribit sem igazán értem, ha elkezdek beszélgetni egy új lánnyal s tartós kapcsolatot akarok, 1 óra utan mar lehet sejteni, mik azok az értékrendek amiket képvisel, s ha ez nem egyezik akkor szevasz, ha alkalmit akkor meg tok mindegy ribi vagy sem.
2015. dec. 14. 10:50
 12/22 anonim ***** válasza:
van erről egy vicc, hogy minden nő ribi, mert bárkivel lefekszenek, csak velem nem. a reklamálók is valahogy így érzik. persze mindi mindenki más hibás, csak ő nem. szóval akinek gondja van, az még véletlenül sem magában keresi a hibát, hanem másokban...
2015. dec. 14. 12:34
 13/22 anonim ***** válasza:
0%
És persze itt vagy te az ügyeletes megmondó ember az ostoba kérdéseivel.
2015. dec. 14. 14:16
 14/22 A kérdező kommentje:
Te inkább ne szólj az ostobaságról te szerencsétlen...
2015. dec. 14. 20:59
 15/22 anonim ***** válasza:
Mekkora gyökérnek kell lenni ahoz, hogy valaki 40% alatt legyen GYK-n?
2015. dec. 14. 22:45
 16/22 anonim ***** válasza:

Miért nem? Ez a fórum, azt ír ide az ember amit akar. Ha nem tetszik ne tedd fel a kérdést. De talán jobb is lenne, mert az eddigi kérdéseid döntő többségének semmi értelme nem volt.

Na megszólalt az ügyeletes gyk celeb. Te komolyan arra vered, higy hány százalékod van? Ennyi nyomorultat egyrakásra.

2015. dec. 15. 06:44
 17/22 anonim ***** válasza:
Nem, de a százalék elárul egy keveset az ember értelmi képességeiről (azért van kitalálva). A magas százalékos emberek válaszait kell figyelembe venni, az alacsonyakat lesz_rni. Mert mennyi f_szságot kell írni ahoz, hogy 50 alatt legyen valaki? Én csak trollkodok, de így is meg van a 70%.
2015. dec. 15. 07:37
 18/22 anonim ***** válasza:

Ja és az is szánalmas, hogy ezt az egy mondatot ismételgeted. Ennyiből áll neked a GYK-zás

"Jaj már megint egy ügyeletes megmondó ember.""

2015. dec. 15. 07:40
 19/22 A kérdező kommentje:
Már megérte kiírni ezt a kérdést, ilyen gyökszivel ritkán találkozik az ember...
2015. dec. 15. 07:45
 20/22 anonim ***** válasza:

Semmit sem jelent a százalék, csak sokan a piros kéz nyomkodáson kívül nem tudnak mit csinálni.

Mi a francról beszélsz? Most írtam le először ezt a mondatot.

Veled az élen. Persze megértem, hogy van olyan, aki kénytelen itt élni az életét és csak itt tudja előadni, hogy mennyire "értelmes" mert a környezetében lévők nagy ívben le***ják. Ezért nem haragszom rád.

2015. dec. 15. 10:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!