Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mas fiu is csinál ilyet?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mas fiu is csinál ilyet?

Figyelt kérdés
Maszturbálás kozben csapkodom a fenekem, mintha pofoznám, de amikor nagyon beindulok bemerevitem a tenyerem es teljes erőből verni kezdem. Neha mar felek magamtól, mert ne tudom mennyire normalis ez, a környezetemben nem tudok olyanról aki csinálna hasonlót. Volt, hogy majdnem 2 ora telt el így es eszre sem vettem, teljesen beleeltem magam a szituba, úgy éreztem kb 20 perc az egesz. Most mit csináljak, hogyan szokjak le erről, ha egyáltalán le kell.

2016. jún. 18. 00:55
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerezz egy nőt, aki szívesen csapkodja :D
2016. jún. 18. 01:12
 2/4 anonim ***** válasza:
46%
Beteg vagy.
2016. jún. 18. 01:32
 3/4 icu75 ***** válasza:
100%
Ha így jó neked fogadd el. Nekem is volt olyan pasim aki imádta ha verem a seggét,nemcsak kézzel,hanem pálcával,nagy vonalzóval. Nagyon erősen,fájt is neki jajgatott, és vonaglott. Ezen kívül még szerette ha erősen megharapom a hátsó fertályt-és belső comb részt. Én azt gondoltam hogy tőlem idegen az ilyesmi,nem szeretnék fájdalmat okozni. Aztánvvalami rejtett énem előkerült,mert nagyon élveztem. Nem kíméltem pirosra vertem a okozóját,és tele volt szép lila harapásnyomokkal is. Csodálkoztam magamon,mert ezt nem gondoltam volna,felért egy önismereti pofonnal. (privit nem kérek,nem ismerkedem)
2016. jún. 18. 08:07
 4/4 anonim ***** válasza:
Volt ilyen korszakom.Aztán teljesen ráálltam a fenekelésre/fenekeltetésre.Találtam hozzá partnert is.Sokkal nagyobb kéjt okozott,mint a maszturbálás.A körülmények úgy alakultak,hogy az utóbbi 3-4 évben a stressz miatt nullára csökkent a libidóm.Leszokni?Eszedbe ne jusson!Gyakorold!Keress hozzá partnert!Ne akarj úgy járni,mint én!Persze ez a körülményektől is függ,de amíg megteheted és meg is akarod tenni,addig csináld!
2016. jún. 18. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!