Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Akkor ő most biszex? Vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akkor ő most biszex? Vagy meleg fiú csinál ilyet?

Figyelt kérdés

Kezdjük ott, lány vagyok. Az egyik legjobb barátom egy meleg fiú. Nagyon jól kijövünk, mindenen elhülyülünk.

Azonban.

Valamiért nagyon akarja, hogy csókolózzunk. Először azt hittem vicc. De komolyan gondolja. Többször visszautasítottam, de még mindig erőlteti, mondván ez olyan mint a hetero lányoknál, hogy bármikor csókolóznak lánnyal.

Most akkor mi van? Én gondolom túl, vagy van ilyen hajlam néhány meleg srácban?

2016. febr. 22. 23:51
 1/7 anonim ***** válasza:
96%
Vagy kihasználja a helyzetet és valójában nem is meleg. Csak így akar megkapni téged.
2016. febr. 22. 23:52
 2/7 kovpet ***** válasza:
96%
Az ember nem csókolózik a barátaival. Akikkel csókolózik, azokat nem barátnak szokás hívni :)
2016. febr. 23. 11:01
 3/7 anonim ***** válasza:
94%
Inkább biszex mint meleg. Azért durva hogy nem érti a nemet.
2016. febr. 23. 15:34
 4/7 anonim ***** válasza:
13%

Kezdjuk ott hogy hetero lanyok egyatalan nem csokoloznak lanyokkal!

Kerdesedre valaszolva,lehet most jon meg az esze vagy mulik a betegseg mint a natha..

2016. febr. 23. 17:50
 5/7 anonim ***** válasza:
95%

Ez egyáltalán nem hajlam, inkább kíváncsiság szerintem. Sok hetero is kíváncsiságból kipróbálná fiúval a smárolást, és attól még nincs biszex hajlamuk...

Példának okáért, én meleg vagyok, és kb. két éve egy buliban egyik barátnőm pasijával kavartam, csak mert "Szórakozni akart" de mondta, józanon sose csinálná, és meg van róla győződve, hogy hetero, és nincs az az alkoholmennyiség amitől tovább is menne egy fiúval.

Másik oldalon pedig ott vagyok én, aki szintén kavartam már lánnyal részegen, vagy fogadásból, és én is teljesen melegnek tartom magam, mert egyébként egyáltalán nem vonz a női nem (szimplán csak nem undorodom tőle. Mármint a csóktól. Mástól már undorodnék :D)

2016. febr. 23. 18:32
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

én kb.a meleg barátomal/tól tanultam meg csókolózni.

tutira meleg anyira,hogy "éget" mert láttam,hogy...

szóval ha előtted is csinál srácokkal bármit amit heterók nem szoktak akkor simán,csókolózhatsz vele.

2016. febr. 27. 21:18
 7/7 anonim ***** válasza:

Utolsó két válasz...

De nem akar csókolózni vele!!!

Ez a lényeg. Tök.indegy, higy a srác miféle, ha nem, akkor nem.

2023. júl. 29. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!