Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezhet olyan farok masszázs amit tényleg más csinál és képes tartós növekedést hozni?
Ha index fórumon volt, akkor én tudom mi ez. Én ismertem a srácot. Magadnak tényleg nem lehet jól csinálni. És az eredményről csak annyit tudok mondani, hogy nekem megnyúlt tőle. 1 évig csináltam vele. Még van nyoma is, mert volt egy anyajegyem ami "elnyúlt" tőle, hiszen nőtt a bőr is. Amúgy a legjobb benne h élvezetes. Viszont heterók közt el se tudom képzelni h vki csinálja. Elvileg lehetetlen de mégis működik. Ha nem élveztem volna nem csináltam volna vele, de élveztem és még látom is az eredményét. Azonban a srác visszament vidékre így véget ért a dolog. Szóval a lényeg, hogy van rá esély. Leírni tényleg nehéz, mert egyszerűbb megmutatni. Persze az túlzás, hogy lehetetlen lenne leírni csak könnyen félreérthető.
Nekem mindenestre 2cm PLUSZ lett tőle 1 év alatt és már elmúltam 18 mikor elkezdtük, tehát nem természetes növekedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!