Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Létezhet olyan farok masszázs...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezhet olyan farok masszázs amit tényleg más csinál és képes tartós növekedést hozni?

Figyelt kérdés
Miért nem lehetne magadnak csinálni? Egy fórumon olvastam, de sajna a srác nem írt választ a levelemre, ezért kérdezem. Nekem olyan meleg cuccnak tűnik, ami nem gond, mert bi hajlamom van, de akkor is.

2015. aug. 25. 16:32
 1/4 anonim ***** válasza:
Hááát. Én nem hallottam. Jó lenne tudni hol láttad. Esetleg belinkelheted. Ott nem írták le hogyan csinálják?
2015. aug. 25. 16:39
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha index fórumon volt, akkor én tudom mi ez. Én ismertem a srácot. Magadnak tényleg nem lehet jól csinálni. És az eredményről csak annyit tudok mondani, hogy nekem megnyúlt tőle. 1 évig csináltam vele. Még van nyoma is, mert volt egy anyajegyem ami "elnyúlt" tőle, hiszen nőtt a bőr is. Amúgy a legjobb benne h élvezetes. Viszont heterók közt el se tudom képzelni h vki csinálja. Elvileg lehetetlen de mégis működik. Ha nem élveztem volna nem csináltam volna vele, de élveztem és még látom is az eredményét. Azonban a srác visszament vidékre így véget ért a dolog. Szóval a lényeg, hogy van rá esély. Leírni tényleg nehéz, mert egyszerűbb megmutatni. Persze az túlzás, hogy lehetetlen lenne leírni csak könnyen félreérthető.

Nekem mindenestre 2cm PLUSZ lett tőle 1 év alatt és már elmúltam 18 mikor elkezdtük, tehát nem természetes növekedés.

2015. aug. 25. 17:06
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Ott láttam igen! Akkor a lényeg h létezik. Írtam privit!
2015. aug. 25. 17:34
 4/4 anonim ***** válasza:
37%
Ha a haverod markolássza a farkad, miközben te öntözöd a gyepet és elég gyakran csináljátok, akkor biztosan tartósan növekedni fog a fű
2015. okt. 29. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!